„Urmașul” lui Dragomir! Presa din Anglia anunță că un român de doar 16 ani a fost transferat de Arsenal: „Copilul-minune are în față o mare provocare”

La doar 16 ani, Cătălin Cîrjan a devenit „tunar” și nu s-a ferit să arate acest lucru pe Instagram, schimbându-și poza de profil, unde apare emblema lui Arsenal. Puștiul venit de la Viitorul Domnești este deja lăudat intens de presa din Anglia, care amintește și de Vlad Dragomir, fotbalist care s-a despărțit recent de clubul londonez.

Daily Cannon i-a acordat un material special lui Cîrjan, care a împlinit 16 ani în decembrie și astfel a putut fi incorporat în academia celebră a lui Arsenal. „Arsenal nu va anunța mutarea oficial, deoarece Cîrjan vine deocamdată cu o bursă, nu cu un contract profesionist. Va trebui să așteptăm până în vară pentru a primi o confirmare și din partea clubului. The Mirror îl descria pe Cîrjan drept un puști-minune într-un articol din august, însă acesta are în față o provocare: să reușească acolo unde alt mijlocaș român, Vlad Dragomir, a eșuat. Dragomir a plecat în vara lui 2018 fără să apuce să debuteze în echipa mare a lui Arsenal”, notează Daily Cannon.

Cîrjan s-a făcut remarcat în cadrul clubului londonez după ce a fost în teste în vara trecută, iar specialiștii din academia lui Arsenal și-au dat acceptul pentru aducerea fotbalistului de la Viitorul Domnești.

Pe aceeași temă