Vlad Dragomir se antrenează cu ACS Poli după ce s-a despărțit de Arsenal. Unde ar putea ajunge internaționalul român

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jul. 2018, 18:25 Actualizat: 24 Jul. 2018, 18:26 Pregătiri, amicale
Vlad Dragomir se antrenează cu ACS Poli după ce s-a despărțit de Arsenal.  Unde ar putea ajunge internaționalul român

Mijlocașul Vlad Dragomir (19 ani), căpitan până vara aceasta la naționala U19 a României, se pregătește zilele acestea cu ACS Poli Timișoara. Nu este însă vorba de o revenire „la vatră”, ci doar de o situație temporară, întrucât agentul jucătorului îi caută o echipă în Serie A.

Dragomir a plecat la 16 ani de la ACS Poli la Arsenal Londra. Conform regulilor UEFA, la acea vârstă, jucătorii nu sunt obligați să semneze cu cluburile ce i-au format. De altfel, președintele de atunci al timișorenilor, Liviu Anton, s-a făcut de râs declarând că o va da pe Arsenal în judecată. Londonezii au plătit atunci grila de 90.000 de euro bănățenilor. După trei ani, perioadă în care fotbalistul român a avut evoluții bune la echipa de tineret și a și fost rezervă la un meci de Europa League al trupei lui Arsene Wenger, englezii nu i-au mai prelungit contractul.

Mijlocașul a împlinit pe 24 aprilie 19 ani și chiar dacă nu e suficient de bun pentru Arsenal, este un jucător promițător, cu calități. Deocamdată, până agentul îi caută echipă, se antrenează și cu ACS Poli.

Sursele ProSport spun că negocierile se poartă pentru Serie A. Pe transfemarkt.de, Dragomir e cotat la 50.000 de euro.

Articol scris de Anda DELIU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Jul. 2018, 18:25 Actualizat: 24 Jul. 2018, 18:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă