Unul dintre jucătorii doriți de Petrolul de la Iași a plecat spre Ploiești. Al doilea își clarifică astăzi situația: „Dacă voi ajunge la un acord, este posibil să merg”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Aug. 2018, 13:06 Actualizat: 30 Aug. 2018, 13:07 Bursa transferurilor

Cu probleme din ce în ce mai mari în exprimarea pe teren, Petrolul continuă să planifice transferuri pe ultima sută de metri a perioadei de achiziții, chiar dacă până acum are în lot nu mai puțin de 17 jucători noi. De la Politehnica Iași și-i dorește pe Cătălin Ștefănescu (foto principal) și Gabriel Bosoi (foto text), însă, până acum, doar primul și-a clarificat situația cu echipa din Liga 1.

Ștefănescu a plecat deja spre Ploiești, nu însă și Bosoi. Jucătorul de bandă dreaptă al Politehnicii a declarat că își va clarifica situația contractuală în cursul zilei de astăzi, după o discuție cu oficialii ieșeni.

„Este adevărat, Petrolul mă vrea, au fost discuții între cele două cluburi, dar eu încă nu mi-am rezolvat situația contractuală. Am de primit niște bani de la Poli din sezonul trecut, am depus un memoriu în acest sens. Voi avea o discuție cu conducerea, astăzi, iar dacă voi ajunge la un acord, este posibil să plec la Petrolul”, a declarat Bosoi, care mai are contract cu Poli Iași până în vara anului viitor. Acesta a și evoluat miercuri seară în amicalul pe care echipa lui Flavius Stoican l-a desfășurat cu CSM Pașcani, câștigat cu 6-1.

Conducerea clubului din Copou a anunțat ieri că vrea să-i împrumute pe cei doi jucători la Petrolul, întrucât sunt șanse mici să fie păstrați în lotul de 25.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Aug. 2018, 13:06 Actualizat: 30 Aug. 2018, 13:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă