Petrolul țintește două noi transferuri. Jucătorii pe care îi vrea de la Poli Iași

Petrolul țintește două noi transferuri.** Jucătorii pe care îi vrea de la Poli Iași

Petrolul a perfectat două transferuri în această săptămână, mijlocașii Jeroen Lumu și Laurențiu Marinescu, și a ajuns în această vară la 17 achiziții care au și rămas în lot, după ce la brazilianul Jean Theodoro Sobrinho s-a renunțat din cauza problemelor de sănătate descoperite la niște teste medicale suplimentare, în timp ce spanionul Noe Acosta a cerut să nu mai continue la Ploiești din cauza unor probleme personale.

Echipa lui Leo Grozavu nu se oprește însă din adus jucători. Următoarele două ținte sunt din Liga 1, de la Politehnica Iași.

Antrenorul Flavius Stoican i-a anunțat pe oficialii grupării din Copou că nu se va baza pe Gabriel Bosoi (foto) și Cătălin Ștefănescu, cei doi urmând să fie împrumutați la Petrolul Ploiești, club care și-i dorește.

Bosoi este fundaș și are 31 de ani. La Poli Iași a jucat în acest sezon într-un singur meci, iar la club a fost adus la începutul anului 2014, de la Brăila, când încă era în Liga 2.

Ștefănescu este mijlocaș, are 23 de ani, a crescut la Ceahlăul și a fost achiziționat în 2016 de FCSB, unde nu a apucat însă să joace. Ulterior a fost împrumutat la FC Voluntari, iar apoi a fost cedat Iași. În acest sezon a fost utilizat în trei meciuri.

Transferuri perfectate până acum de Petrolul: Arpad Tordai, Daniel Isvoranu (portari), Lucian Cazan, Mergim Neziri, Florin Plămadă, Andrei Rus (fundași), Antonio Cruceru, Cristian Danci, Mihai Ene, Sebastian Ghinga, Robert Grecu, Claudiu Herea, Alexandru Țigănașu, Jeroen Lumu, Laurențiu Marinescu (mijlocași), Eugen Nica și Toto Tamuz (atacanți).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax foto)

Pe aceeași temă