Unirea Tărlungeni a dat dispărut un jucător proaspăt achiziționat: „E ceva tare dubios la mijloc”

Unirea Tărlungeni a dat dispărut un jucător proaspăt achiziționat:**

Unirea Tărlungeni și-a dat dispărut un jucător. Brașovenii au anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că Florin Ionuț Cordoș n-a mai venit de luni la antrenamentele echipei și nu pot da o explicație pentru decizia luată de tânărul fotbalist.

Fundașul ce venise în această iarnă de la Universitatea Cluj s-a pregătit alături de lotul lui Laszlo Balint timp de patru săptămâni. Cordoș își dăduse acordul verbal pentru a semnat un contract pe un an și jumătate.

„Am rămas extrem de surprins când am aflat de decizia lui Cordoș, mai ales că eu mă bazam pe el, se pregătise foarte bine și părea foarte motivat. În opinia mea, e ceva tare dubios la mijloc, însă noi nu ținem niciun jucător cu forța. E clar că această decizie pe care el a luat-o demonstrează că este un jucător capricios, iar fotbalul nu-i un domeniu în care să joci ping-pong cu niște oameni.”, a spus antrenorul Laszlo Balint.

Oficialii Unirii l-au contactat pe jucătorul de 19 ani, însă acesta nu le-a putut da o explicație logică pentru dispariția sa. La fel ca omologii din Tărlungeni, nici cei ai echipei de care aparține Cordoș, Universitatea Cluj, n-au înțeleagă decizia jucătorului de a refuza șansa de a evolua în Liga a 2-a.

Pe aceeași temă