Unirea Slobozia a dat startul pregătirilor de iarnă cu trei nume noi!

Unirea Slobozia** a dat startul pregătirilor de iarnă cu trei nume noi!

Unirea Slobozia a terminat turul la doar cinci puncte de locul 2, promovabil în Liga I. Cu toate acestea, antrenorul Marin Dună nu se îmbată cu apă rece: „Ideal este să ne dorim să ajungem cât mai sus. În seria noastră orice este posibil. Cu toate acestea, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm la fiecare meci în parte. În primul rând trebuie să câștigăm toate meciurile de acasă și tocmai de aceea cel mai important meci va fi cel cu Brăila, primul din seria disputelor programate în retur.”

Această declarație a fost făcută la revenirea lotului Unirii Slobozia din vacanță. În startul acestei săptămâni la baza stadionului „1 Mai” din Slobozia au fost prezenți atăt cei 19 jucători păstrați după terminarea turului cât și trei fotbaliști care urmează să semneze cu Unirea. Cel mai răsunător nume este al israelianului Edan Baruch, portar de 23 ani care în tur a activat la ACS Buftea.

Ceilalti doi sunt fundașul central Bogdan Matei, 20 de ani, fost la Jiul Petroșani și fundașul lateral Adrian Negrea, 29 ani, ultima dată la FC Argeș.

Unirea se va pregăti până pe 4 februarie la Slobozia, după care va urma un cantonament montan de o săptămână la Sinaia. Din 23 februarie va avea loc o altă perioadă de pregătie centralizată la Modelu, Jud. Călărași.

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Pe aceeași temă