Unirea continuă pregătirile tot cu 3 atacanți: Pantelie n-a mai vrut să semneze

Unirea continuă pregătirile tot cu 3 atacanți:** Pantelie n-a mai vrut să semneze

Unirea Slobozia a întâlnit sâmbătă într-un meci amical pe liderul seriei a 4-a din Brăila, Conpet Cireșul. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al complexului sportiv din Modelu. Victoria a revenit divizionarei secunde cu 2-1. Mihalcea a deschis scorul în prima repriză, iar până la pauză brăilenii au egalat din lovitură de pedeapsă. Tot de la punctul cu var a venit victoria Unirii: Dumitru Gheorghe a fost faultat în careu și tot el a transformat lovitura de la 11 metrii.

Astfel, Unirea obtine o victorie bine venită cu 2 zile înainte de plecarea în cantonamentul montan de la Sinaia. Remarcații partidei pot fi trecuți Adrian Mihalcea și tânărul Florinel Ibrian care s-a descurcat foarte bine într-o postură nouă pentru el, cea de fundaș dreapta. 

Marin Dună a început cu următorul 11: Oprea – Ibrian, Matei, Soare, Florea – Roșu, Macare, Ivașcă, Luca – Mihalcea, V. Gheorghe. Au mai jucat: Dobre, Baruch, Stan, Lazăr, Lorincz, Patrianca, Negrea, L. Mihai, Gheorghiu, D. Gheorghe.

Transferul lui Pantelie a picat

Dat ca sigur la începutul săptămânii, transferul atacantului Cristian Pantelie nu se mai face. „Jucătorul nu a mai vrut să rămână. Probabil l-au încântat ceva bani în plus promiși din altă parte, meteahnă veche a fotbalistului român. Pentru mine este un subiect închis deoarece îmi doresc la echipa jucători de caracter. Am toată încrederea în cei 3 atacanți pe care îi avem in acest moment în lot dar, firește, mi-aș dori dublură pe posturi asta însemnând încă un vârf.” a declarat antrenorul Unirii, Marin Dună.

Articol scris de Daniel GHEORGHE
 

Pe aceeași temă