Unirea Alba Iulia vrea bani de la Steaua!

Unirea Alba Iulia** vrea bani de la Steaua!

Steaua a plătit milionul de euro aferent „cazului Baciu” de frica dezafilierii, însă oficialii din Ghencea sunt în fața unui nou litigiu, deși de această dată vina nu le aparține în totalitate.

Concret, roș-albaștrii sunt reclamați de fosta divizionară secundă, Unirea Alba Iulia, pentru neplata taxei de solidaritate în cazul transferului lui Nicușor Stanciu. Formația din Ghencea se pare că a virat cei 5% care se împart între formațiile care contribuie la formarea jucătorului doar în conturile Vasluiului, astfel că formația din Cetatea Unirii, aflată în pragul falimentului, trebuie să se adreseze comisiilor pentru reglarea situației.

Deocamdată nu am încasat suma respectivă și mai avem de așteptat întrucât au existat anumite complicații. Transferul trebuie oficializat, deoarece trecerea de la FC Vaslui la Steaua are anumite clauze contractuale și termene„, a precizat Mihai Dăscălescu, președintele executiv al FC Unirea Alba Iulia, pentru ziarulunirea.ro, fiind completat de Florinel Oprinca, administratorul judiciar al clubului: „Vorbim de lanțul slăbiciunilor și o chestiune tipic românească. Am trimis adresă oficială la Steaua, club care a plătit toată taxa la solidaritate la FC Vaslui, iar acum noi trebuie să așteptăm până se reglează situația între cele două cluburi„.

Pe aceeași temă