Rapidiștii s-au ales cu peste 6.000 de euro din tichetele de solidaritate!

Mihai Andries 26 Feb. 2014, 14:07 Campionat
Rapidiștii s-au ales** cu peste 6.000 de euro din tichetele de solidaritate!

Amicalul de duminică, dintre Rapid și FC Voluntari, a avut intrare liberă, dar Liga Suporterilor Rapidiști a scos la vânzare o serie de tichete de solidaritate la prețul de 5 lei bucata pentru a-și ajuta echipa favorită în această perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Ieri, 25 februarie, fondurile strânse de către Liga Suporterilor Rapidiști în urma vânzării acestor tichete de solidaritate la partida amicală Rapid – FC Voluntari au ajuns, așa cum s-a promis, la jucători, staff tehnic, staff administrativ și simpli angajați.

Conform paginii de facebook a Ligii Suporterilor Rapidiști, după achitarea costurilor de organizare a partidei justificate cu actele adiacente, a rămas suma de 27.425 ron împărțită astfel: 8.000 lei angajaților de la club (funcționari, îngrijitori teren, bucătărese, șoferi) și 19.425 lei echipei și staffului tehnic.

Comunicatul mai anunță că „din respect pentru cei ale căror probleme financiare sunt acute, următorii membri ai FC Rapid București au refuzat primirea acestui bonus: Nicolae Manea (președinte), Viorel Moldovan (antrenor principal), Lucian Ionescu (director de imagine), Dănuț Perjă (team manager)”

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Gabriel FLUERARIU

Mihai Andries 26 Feb. 2014, 14:07 Campionat
Pe aceeași temă