Unirea Alba Iulia refuză să-și dea pe gratis golgheterul în Liga 2. Jucătorul e disperat: „Antrenorul mi-a transmis că ar fi contat pe mine încă din primele etape”

Unirea Alba Iulia refuză să-și dea pe gratis golgheterul în Liga 2.** Jucătorul e disperat:

Ultima achiziție a CS Afumați din această iarnă, atacantul echipei Unirea Alba Iulia, Daniel Lăsconi (22 de ani), ar putea să se alăture lotului ilfovenilor abia la vară, atunci când îi începe contractul pe care l-a semnat cu trupa lui Vasile Neagu. Jucătorul își dorește să facă pasul încă de acum în Liga 2, însă conducerea formației din Alba, cu care mai are contract încă șase luni, nu vor să-l lase să plece pe gratis de acum.

„Lăsconi are contract cu Unirea până la vară. Nu renunțăm la el acum”, a comentat, pentru Ziarul Unirea, Mihai Dăscălescu, președintele clubului din Alba Iulia, despre jucătorul pe care l-a avut în curte în ultimii 7 ani și pe care și-l dorește și în returul actualului sezon, deoarece nu are alte variante în ofensivă. Daniel Lăsconi a semnat cu CS Afumați pentru o perioadă de patru ani, însă contractul intră în vigoare abia din vară.

În turul campionatului Ligii 3, Daniel Lăsconi a înscris de șapte ori pentru Unirea, fiind golgheterul echipei. Atacantul își dorește să plece de acum la CS Afumați. „Eu îmi doresc foarte mult să plec de acum, întrucât am oportunitatea să joc în Liga a 2-a încă din retur. Era o șansă, antrenorul mi-a transmis că ar fi contat pe mine încă din primele etape ale returului. Oficialii de la CS Afumați au încercat diverse variante în discuțiile cu Unirea, dar nu s-a reușit”, a spus, pentru sursa citată mai sus, și Lăsconi.

Jucătorul a fost dorit de CS Afumați și în vara anului trecut, când a fost observat la naționala fotbaliștilor fără contract, însă mutarea nu s-a produs, deoarece ilfovenii ar fi trebuit să plătească 3.500 de euro compensație de formare. A revenit apoi la Alba Iulia, unde a semnat pe încă un an. Afumațiul îl vrea acum pe gratis, chiar dacă acesta mai are șase luni de contract cu Unirea.

În această iarnă, CS Afumați i-a mai adus pe mijlocașul Cristi Novacek (22 de ani, ex Concordia Chiajna II) și fundașul Laurențiu Vențer (26 de ani, ex Academica Clinceni).

Și Unirea Alba Iulia a reușit între timp să se miște pe piața transferurilor, achiziționându-i pe mijlocașul italian Marco De Marco (21 de ani, Crotone), portarul Sebastian Ciuperceanu (împrumutat de la Gaz Metan Mediaș 2) și mijlocașul Raul Ignat (ex Gaz Metan Mediaș 2).

Foto: Ziarul Unirea

Pe aceeași temă