Un jucător din Generația de Aur e dorit ca antrenor la ASU Poli. Brîndescu nu mai vrea să continue pe banca timișorenilor și în noul sezon al Ligii 2

Un jucător din Generația de Aur e dorit ca antrenor la ASU Poli.** Brîndescu nu mai vrea să continue pe banca timișorenilor și în noul sezon al Ligii 2

ASU Poli este pe cale să dea o lovitură de imagine în această vară. Echipa suporterilor Politehnicii nu-l va mai avea antrenor în cel de-al doilea sezon în campionatul Ligii 2 pe Sorin Brîndescu și deja a început să îi caute înlocuitor. Potrivit TMsport.ro, gruparea timișoreană i-a propus postul de antrenor unui fost mare jucător al României și fost secund al echipei naționale când aceasta era pregătită de Anghel Iordănescu. Ultima dată la Auxerre, Viorel Moldovan este dorit ca antrenor la ASU Poli.

Cum Sorin Brîndescu nu mai vrea să fie antrenor principal, acesta va rămâne totuși în cadrul clubului, ca șef al grupelor de copii și juniori ai ASU Poli. Li Viorel Moldovan, fost component al Generației de Aur, i s-a propus postul de antrenor, iar acesta a fost încântat de ideea, astfel că în zilele următoare va merge la Timișoara să discute ultimele detalii ale contractului.

„Să nu ne grăbim, vom vedea. Nu pot să zic nimic deocamdată, nu pot să dau procente. Trageți voi concluziile”, a spus, contactat telefonic în cadrul emisiunii ProSport LIVE, Viorel Moldovan despre posibilitatea de a ajunge antrenor la ASU Poli.

Viorel Moldovan (44 de ani) a jucat la Gloria Bistrița, Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoper, Conventry City, Fenerbahce, FC Nantes, Al Wahda, FC Servette, Poli Timișoara și Rapid. Ca antrenor le-a pregătit pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, naționala U21, a fost secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României, iar ultima dată a fost pe banca echipei Auxerre, în Liga a 2-a din Franța.

În altă ordine de idei, ASU Poli nu se va mai baza în noul sezon pe golgheterul ei, Ștefan Blănaru (28 de ani), cu 16 reușite, care a semnat cu AFC Hermannstadt, nou-promovată în Liga 2.

Pe aceeași temă