Un fost campion al României, noua achiziție a Sportului Snagov. A revenit în țară după o lungă perioadă în care a jucat în Asia

Un fost campion al României, noua achiziție a Sportului Snagov.** A revenit în țară după o lungă perioadă în care a jucat în Asia

A doua clasată din Liga 2 după trei etape desfășurate în noul sezon continuă seria de transferuri pe care a început-o în această vară, odată cu aducerea noului antrenor Laszlo Balint. Sportul Snagov și-a mai achiziționat un jucător cu nume în lot, cea mai nouă achiziție fiind și cea mai sonoră.

Fost campion al României cu Unirea Urziceni, Cristian Dănălache (36 de ani), a decis să revină în țară după o lungă perioadă în care a jucat în Asia, în Arabia Saudită, Israel, China și Coreea de Sud. Atacantul a semnat pe un sezon cu Sportul Snagov, echipă care își propune o clasare pe primele locuri ale Ligii 2.

„Ca după o lungă călătorie, revenirea acasă este foarte plăcută. Consider că experiența mea în străinătate a fost una completă, având în vedere că am primit distincțiile de cel mai bun marcator și jucătorul anului în 2012 în campionatul Chinei și am fost apreciat oriunde am activat. Voi demonstra prin evoluția mea și, sper, prin cât mai multe goluri că încă am poftă de fotbal și încă îmi pot lăsa amprenta asupra sa chiar și la 36 de ani”, a spus Dănălache la prezentarea sa la Sportul Snagov.

„Cristian Dănălache întregește lotul Sportului Snagov pentru sezonul curent
În vârstă de 36 de ani, Cristian își face, practic, debutul în Liga a II-a din România, după ce în trecut a jucat în Liga I la echipe precum CS Otopeni, UTA Arad și Unirea Urziceni. De la aceasta din urmă, pentru care a marcat trei goluri în sezonul în care a fost câștigat titlul de campioană națională, el s-a transferat și a jucat vreme de opt ani în primele două eșaloane ale campionatelor de fotbal din Arabia Saudită, Israel, China și Coreea de Sud.
Bun venit și mult succes, Cristian!”
, a anunțat clubul ilfovean transferul lui Cristian Dănălache.

În cariera sa, jucătorul bucureștean care a jucat pentru CS Otopeni, UTA Arad, Unirea Urziceni, Al-Ettifaq (Aradia Saudită), Bnei Sakhnin (Israel), Jiangsu Sainty, Qingdao Jonoon, Xinjiang Tianshan Leopard (toate trei din China), Gyeongnam și Daejeon Citizen (ambele din Coreea de Sud).

În această vară, Sportul Snagov i-a mai adus și pe Andrei Marinescu, Alexandru Gîț, Florin Ilie, Robert Candrea, Valentin Bărbulescu, Darius Buia, Cătălin Hlistei, Lucian Ion, Cătălin Oanea și Robert Elek.

Duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Voința din Ghermănești, Sportul Snagov joacă împotriva echipei SSC Farul Constanța.

Pe aceeași temă