Un egiptean în probe la Atletic Bradu

Un egiptean** în probe la Atletic Bradu

Adrian Neaga are în aceste zile în probe la echipă un fotbalist egiptean. Mahmut Ali are 22 de ani și a mai jucat pînă acum în Liga a II-a egipteană. Fotbalistul poate juca fie mijlocaș central, fie mijlocaș lateral.

„M-a sunat un prieten impresar și mi-a spus de acest jucător. Am zis să vi­nă, să îl văd la antrenamente și de-abia după aia mă voi pro­nun­ța. Luni a făcut de-abia pri­mul antrenament”, ne-a spus, ieri, Rică Neaga. Dacă va con­firma și va semna, Ali nu va fi primul jucător exotic din istoria lui Atletic Bradu. Astfel, alb-ver­zii au mai avut la echipă un ju­cător din Arabia Saudită, care a evoluat în cîteva partide pe când echipa se afla în Liga a IV-a.

E așteptat Mărgăritescu

Atletic se poate întări serios în această iarnă. Astfel, în afară de staff-ul tehnic schimbat total, și în echipă sunt așteptați mai mulți jucători cu nume. Unul din­tre ei este Andrei Mărgă­ri­tes­cu, fost mijlocaș al lui Di­na­mo și CS Mioveni, acesta ju­când ultima oară pentru formația din orașul constructorului auto.

„În aceste zile sper să aduc un dinamovist la echipă, pe Andrei Mărgăritescu. Sper să vină și să ne ajute, pentru că avem ne­voie de experiența lui la echipă. Am discutat cu el și eu îl aștept cu mare drag. Este un jucător de care aș avea nevoie la mij­lo­cul terenului. Sper să-și rezi­li­e­ze contractul pe cale amiabilă cu fosta lui echipă și să vină la noi„, spunea Neaga.

Sâmbătă, joc-școală

Chiar dacă au început de foarte puțin timp pregătirea, fotbaliștii lui Atletic Bradu și-au intrat se­ri­os în pîine. Noul staff tehnic a pro­gramat pentru jucătorii de Li­ga a III-a antrenamente zilnice, la ora 15, la stadionul din Bra­du. Sâmbătă, Neaga va or­ga­ni­za un joc-școală, dorind să-i va­dă la lucru pe toți jucătorii pe ca­re îi are la dispoziție. „Trebuie să mă edific și eu asupra celor care au venit. Deocamdată, nu putem spune prea multe după unul – două antrenamente. Tre­buie văzuți la joc”, a explicat antrenorul.

Miza pe juniori

Alb-verzii au în probe în aceste zile mai mulți fotbaliști juniori și Under 21, aceștia făcând par­te din strategia clubului pentru pe­rioada de reconstrucție. Încă de la primul antrenament, la Bra­­du au venit mai mulți tineri de la CS Mioveni II, dar și de la Vîlcea și de la București. Ieri, Nea­ga aștepta alți patru ju­că­tori noi de la ligile a III-a și a IV-a: „Pun foarte mare accent pe ju­niori. Asta face parte din stra­te­gia de reconstrucție a echipei. Bătrâni, cum îmi place mie să spun, avem destui și acum tre­buie să îmbinăm tinerii cu ei, să facem o echipă competitivă.”

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă