Un camerunez speră să ajungă mare, de la Ighiu

Un camerunez speră să ajungă mare,** de la Ighiu
  • Performanța Ighiu testează un fundaș central de 19 ani, venit din Camerun, care speră să ajungă în Liga 1.

 

Echipa din Alba care luptă la promovarea în Liga a 2-a cu Universitatea Cluj testează în aceste zile un jucător camerunez de 19 ani, care speră că din Liga a 3-a din România i se vor deschide porțile spre fotbalul european. Acesta provine de la Ouragan Yaounde, una dintre academiile celebre ale Camerunului.

Degaulle Tebo a fost folosit în amicalul celor de la Ighiu cu FC Hermannstadt 2, câștigat cu 1-0 de Performanța, prin golul din minutul 9 al lui Claudiu Oara.

„Am venit aici pentru a încerca să-mi urmez visul de a ajunge fotbalist profesionist și a juca la o echipă importantă. Fotbalul românesc mi se pare mai tehnic decât cel din Africa. Mă simt pregătit să joc la orice nivel în România”, a spus Tebo.

Performanța Ighiu în amicalul cu sibienii: Zăvoi – A. Câmpean, Potopea, Tebo, Cl. Marcu – Trifa, Joldes – Tineiu, Unguru, Fetita – Cl. Oara. După pauză au intrat: Sporea – Olălau, Iclănzan, Tebo, Ad. Marginean – Trifa, Circov – Petruse, Fetița, Nica – Seiwerth. Au mai intrat și: Cordoș, Crișan și Zsigmond.

 

Pe aceeași temă