N’Kongue revine pentru ultimele jocuri ale CSM-ului!

Marius ANGHEL 22 May. 2013, 09:39 Seria 2
N'Kongue** revine pentru ultimele jocuri ale CSM-ului!

Atacantul camerunez Christian NKongue a fost rechemat la Vâlcea, după ce antrenorul Pelici a insistat că este nevoie de el.

CSM nu a mai marcat în ultimele trei jocuri, iar tehnicianul Pelici l-a rechemat la echipă pe NKongue. Camerunezul fusese învoit în urmă cu două săptămâni, după jocul de la Timișoara, pentru a se căsători în Franța. Atunci, patronul Rufă a anunțat că nu îi va prelungi atacantului contractul scadent la vară, acuzându-l de lipsă de profesionalism, iar camerunzeul a ripostat.

Deși ruptura părea inevitabilă, antrenorul Pelici a mediat o împăcare care poate ajuta ofensiva aflată într-o criză evidentă.

„NKongue a fost rechemat, este pe drum, domnul Pelici a spus că este nevoie de el la echipă. Nu mă amestec la echipă, l-am lăsat pe Pelici să decidă, cred că este cel mai bun antrenor pe care l-am avut de când sunt eu la Vâlcea. NKongue are contract până la vară, trebuie să ajute echipa.  Dacă antrenorul vrea, îi vom propune lui Chris și prelungirea contractului, nu contează că eu nu îl mai doresc la echipă” a anunțat patronul Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 22 May. 2013, 09:39 Seria 2
Pe aceeași temă