Un brazilian, fost la Corinthians, al patrulea transfer al Petrolului. Grozavu își urmărește jucătorii într-un trial

Un brazilian este a patra achiziție a Petrolului după ce a promovat în Liga 2. Mijlocaș ofensiv sau atacant, Jean Theodoro Sobrinho (25 de ani) a semnat cu gruparea ploieșteană pe trei ani. Ultima dată a evoluat în Republica Moldova, la Zimbru Chișinău, unde a fost om de bază, iar în această vară a purtat discuții și cu FC Botoșani.

Jean Theodoro completează astfel lista noilor achiziții la Petrolul, acolo unde până acum au mai fost trecuți Claudiu Herea (28 ani, mijlocaș, ex CS Balotești), Florin Plămadă (26 ani, fundaș central, ex FC Botoșani) și Sebastian Ghinga (31 ani, mijlocaș defensiv, ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe).

  • Brazilianul Jean Theodoro Sobrinho este primul jucător străin care evoluează la noul Petrolul Ploiești, după falimentul fostei societăți.

 

În cariera sa, Jean Theodoro Sobrinho a mai evoluat pentru echipele Corinthians B, Avai FC, Camboriu SC, ABC (toate din Brazilia), TSV Hartberg (Austria) și Zimbru Chișinau (Republica Moldova).

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu fotbalistul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care a semnat cu gruparea „galben-albastră” un angajament valabil pentru următorii trei ani.

În vărstă de 25 de ani, Jean Theodoro (1.78 m) completează compartimentul ofensiv al echipei noastre, jucătorul născut la Sao Paolo putând evolua atât pe postul de mijlocaș ofensiv, cât și pe cel de atacant.

Ultima dată la Zimbru Chișinău, grupare pentru care a marcat de zece ori în 38 de apariții, Jean Theodoro a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Corinthians U20, Camboriu, Avai FC (toate Brazilia), TSV Hartberg (Austria) și ABC Futebol Clube (Brazilia).

Bun venit, Jean Theodoro!”, a anunțat FC Petrolul pe site-ul oficial.

Altfel, astăzi, antrenorul Leo Grozavu își urmărește jucătorii într-un trial, în special pentru a-i vedea la lucru pe cei din categoria Under 21, iar apoi se va decide la cine va renunța dintre ei.

Pe aceeași temă