Un atacant fost la Olympique Marseille și Bogdan Gavrilă, cele mai noi achiziții făcute de Petrolul

Un atacant fost la Olympique Marseille și Bogdan Gavrilă,** cele mai noi achiziții făcute de Petrolul

Testați în ultima perioadă de antrenorul Flavius Stoican și stafful său, atacantul francez Guy Kassa Gnabouyo (29 ani) și mijlocașul Bogdan Cătălin Gavrilă (27 ani) au convins și, astfel, au semnat contracte cu Petrolul. Echipa ploieșteană nu a încheiat campania de achiziții, fiind în continuare în căutare de jucători. Mijlocașul Alen Moisin (17 ani), ultima dată legitimat la CFR Cluj, este și el în probe la Petrolul, iar Stoican a recunoscut că îl are în vedere și pe Younes Hamza, atacantul tunisian care a scris istorie pe „Ilie Oană” între 2012 și 2014.

Guy Kassa Gnabouyo și Bogdan Cătălin Gavrilă au semnat contractele cu Petrolul care se vor întinde până la finalul stagiunii în curs, cu clauză de prelungire pentru viitoarea ediție de campionat.

Pentru Bogdan Gavrilă este o revenire la Ploiești, el îmbrăcând tricoul „galben-albastru” și în returul stagiunii 2015-2016, atunci când a înscris un gol în cele 13 partide bifate pentru petroliști. De-a lungul carierei sale, Gavrilă a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Dinamo București, Ethnikos Achnas (Cipru), Poli Iași și, ultima dată, Valletta FC (Malta).

Guy Kassa Gnaboyou, născut la Marseille și având dublă cetățenie (Franța/Coasta de Fildeș), a jucat ultima dată în Grecia, pentru Iraklis Salonic, însă în CV-ul său figurează și cinci prezențe în tricoul lui Olympique Marseille, grupare la care a fost legitimat între 2008 și 2011. Ulterior, vârful de atac a mai evoluat pentru US Orleans (Franța), Paris FC (Franța), FC Inter Turku (Finlanda), AEL Kalloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia) și IBV Vestmannaeyjar (Islanda).

Petrolul joacă luni, de la ora 18:00, la Constanța, cu Farul, în etapa a 4-a a Ligii 2. Echipa ploieșteană se află pe locul 7 în clasament, cu 6 puncte, după primele trei etape.
 

Pe aceeași temă