„U” Cluj, pe punctul de a parafa două transferuri. Stafful tehnic condus de Marius Popescu are și un nou antrenor cu portarii

Reuniți la început acestei săptămâni cu mulți tineri, Universitatea Cluj are în acest moment la antrenamente și doi jucători cu experiență, care ridică media de vârstă a lotului. Valentin Lemnaru (31 ani) și Marius Martac (24 ani) sunt noutățile de la pregătirea condusă de „principalul” Marius Popescu și „secund” Zsolt Szilagyi și ar putea reprezenta și primele achiziții pentru noul sezon, cel din Liga 2.

Lemnaru, dorit în această vară și de nou-promovata Dunărea Călărași, se antrenează cot la cot cu „U” Cluj, club la care a evoluat în returul sezonului trecut și de unde, pe final, a fost exclus din lot de fostul antrenor Adrian Falub. Atacantul care a intrat într-un con de umbră după ce s-a transferat la Steaua și a revenit la Cluj e liber de contract, însă ar putea să semneze un nou angajament cu „șepcile roșii”.

Un alt jucător liber de contract și care în trecut a mai jucat pentru Universitatea, însă foarte puțin, și care e prezent la antrenamente este Marius Martac. Fundașul a fost subiectul unui întreg scandal în 2014, care a ajuns și la TAS, între clubul clujean și Concordia Chiajna. Acesta a stat mai mult pe bară în ultimii ani din cauza problemelor contractuale, fie între „U” Cluj și Concordia sau Oțelul Larissa și Corona Brașov. Acum, Martac speră să-și relanseze cariera și e dispus să semneze un contract cu alb-negrii.

Mihai Nădăban, noul antrenor cu portarii

Altfel, Mihai Nădăban (40 de ani) va fi noul antrenor cu portarii la Universitatea Cluj, scrie stiridesport.ro, după ce Alin Dincă a decis să-și continue cariera în altă parte. Noul coleg al lui Popescu și Szilagyi a fost ultima dată în această funcție la FC Viitorul și a acceptat să revină la „U” Cluj, club unde a mai activat în 2008. În cariera sa a mai antrenat la Școala de fotbal „Ardealul” și FC Botoșani.

Foto: Facebook Numai U

Pe aceeași temă