„U” Cluj a ajuns la opt achiziții. Noul transfer e ultimul remarcat al naționalei Under 18 a României

Universitatea Cluj e campioană la jucători transferați în această vară dintre cluburile care vor activa în noul sezon al Ligii 2. Clubul manageriat de Ioan Ovidiu Sabău a ajuns la opt achiziții. Toate au fost prezente luni seară la reunirea echipei, de la care a lipsit însă antrenorul principal Adrian Falub.

Ultimul venit la „U” Cluj este atacantul Florin Burghele, de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, echipă care ține de FRF și care activează în Liga 3. Acesta se alătură noilor achiziții: Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jefrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi și Marius Coman. Și lui Cristian Ene, de la Viitorul, i s-a prelungit împrumutul pe încă un sezon.

„Internaționalul Florin Burghele, legitimat ultima dată la Centrul Național de Pregătire Timișoara, a devenit a opta mutare a verii efectuată de clubul nostru.

La cei 18 ani pe care îi va împlini la începutul lunii august, noul atacant al Universității Cluj este unul dintre numele interesante pe care le propune echipa națională, la categoria sa de vârstă. Ultimul episod în care s-a remarcat a fost „dubla” amicală cu reprezentativa similară a statului Muntenegru, din primăvară, când „tricolorii” au bifat o înfrângere (1-3) și o victorie (2-1), iar Burghele a înscris câte un gol în fiecare partidă.

Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi și Marius Coman sunt ceilalți fotbaliști care s-au înțeles cu „U” în această pauză competițională.

Îi urăm bun venit și cât mai multe goluri în tricoul alb-negru!”, a anunțat clubul clujean pe site-ul oficial.

Foto: Cristian COSMA (fb FC Universitatea Cluj)

Pe aceeași temă