Tufiși a declinat oferta din Liga 3 și vrea să continue la noul club din Râmnicu Vâlcea. „Vreau să rămân în curtea stadionului unde am călcat prima dată acum 33 de ani”

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 15 Jan. 2017, 14:32 Actualizat: 15 Jan. 2017, 14:33 Bursa transferurilor
Tufiși a declinat oferta din Liga 3 și vrea să continue la noul club din Râmnicu Vâlcea.  „Vreau să rămân în curtea stadionului unde am călcat prima dată acum 33 de ani”

Ofertat de două cluburi de Liga a 3-a, ACS Șirineasa și Atletic Bradu, Robert Tufiși spune că prioritar pentru el este noul club care va fi înființat de primăria Râmnicu Vâlcea, SCM. După ce anul trecut a obținut licența UEFA A, Tufiși vrea să își continue cariera pregătind copiii de la SCM Râmnicu Vâlcea.

„Vreau să merg la noul club al Primăriei, SCM, atunci când acesta se va înființa. Vreau să rămân în curtea stadionului unde am călcat prima dată acum 33 de ani. Merit să rămân, sunt profesionist în totalitate, sunt dedicat acestei meserii și am o conduită morală exemplară. Din toamnă, mă gândesc și să iau catedră ca profesor de sport”, a spus Robert Tufiși.

Acesta a declinat ieri oferta de la Șirineasa, club la care va merge însă portarul crescut de el, Iustin Teodorescu (17 ani).

Articol scris de Adi Georgescu

 

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 15 Jan. 2017, 14:32 Actualizat: 15 Jan. 2017, 14:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă