Trei brăileni la Dunărea

27 Jul. 2009, 15:08 Bursa transferurilor
Trei brăileni** la Dunărea

Emil Cristian, Alexandru Neta și Costel Roșu sunt brăilenii care fac parte din lotul divizionarei secunde Dunărea Galați
 

 

Pentru sezonul viitor, conducerea divizionarei secunde Dunărea Galați intenționează să conteze pe un lot lărgit de aproximativ 25 – 30 de jucători, strategia fiind aceea de a avea cel puțin doi jucători pe fiecare post. În momentul actual, din lotul gălățenilor fac parte și trei fotbaliști brăileni: fundașul Emil Cristian, mijlocașul Costel Roșu și atacantul Alexandru Neta.
 

 

Dintre cei trei, cea mai stabilă poziție pare să o aibă Emil Cristian. Aflat deja de trei sezoane la Galați, fundașul este apreciat atât de antrenorul Stelian Bordeianu, cât și de președintele Auraș Brașoveanu. „Emil este unul din jucătorii pe care mă voi baza în sezonul viitor. Momentan există ceva discuții legate de contractul său dar nu cred că vor fi probleme”, ne-a declarat Bordeianu. În amicalul cu CF Brăila, tehnicianul nu a putut conta pe serviciile fundașului său, Cristian acuzând ceva probleme medicale.
 

 

În ceea ce îl privește pe Costel Roșu, situația mijlocașului nu este încă clară. Chiar dacă a efectuat cantonamentul montan cu gălățenii, fotbalistul nu a reușit încă să-i impresioneze pe oficialii Dunării că merită să conteze pe el în campionatul viitor. „Trebuie să-l mai vedem, nu am luat încă nici o decizie”, a spus Bordeianu.
 

 

Roșu a jucat ultimele zece minute ale amicalului dintre Dunărea și CF Brăila, însă nu s-a evidențiat cu nimic. În fine, situația cea mai delicată pare să o aibă „vârful” Alexandru Neta. Atacantul este sub contract cu gălățenii însă momentan nu intră în calculele antrenorului. „La acest moment nu contez pe el. Avem niște tineri din propria pepinieră pe care încercăm să-i obișnuim cu atmosfera de la echipa mare”, a conchis antrenorul Dunării Galați.
 

 

Articol scris de Edi Bucureșteanu
 

27 Jul. 2009, 15:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă