Costel Roșu, unul dintre cei doi jucători suspecți de aranjare a meciurilor la Dacia Unirea, a semnat cu o nouă echipă

Costel Roșu, unul dintre cei doi jucători suspecți de aranjare a meciurilor la Dacia Unirea,** a semnat cu o nouă echipă

Unul dintre cei doi jucători suspectați de conducerea clubului Dacia Unirea Brăila de implicare în aranjarea meciurilor în Liga 2 și de care echipa s-a despărțit la mijlocul lunii noiembrie 2017 și-a găsit formație unde să evolueze din 2018. Fostului golgheter al Brăilei, Costel Roșu (32 de ani), va juca la Victoria Traian, unul dintre cele două cluburi care în turul Ligii 3 nu a reușit să acumuleze niciun punct în clasament.

Mijlocașul Costel Roșu este cea mai importantă achiziție reușită în această iarnă de formația brăileană Victoria Traian în încercarea de a avea un parcurs mult mai bun în retur, unul care să îi dea, poate, șanse la salvarea de la retrogradare. Acesta s-a alăturat lotului noii sale echipe încă de duminica trecută, atunci când a avut loc reunirea.

Potrivit Obiectiv Vocea Brăilei, printre cei 18 jucători prezenți la primul antrenament, noutățile au fost Costel Roșu (Dacia Unirea), Nicolae Bălan, Daniel Voicu (ambii de la Avântul Valea Mărului), Alexandru Cireașă (ex Sportul Chiscani), Iulian Bogoș și Adrian Moroșanu (ambii de la CS Făurei). Conducerea Victoriei l-ar fi dorit și pe Ionuț Văsii, însă acesta a fost cedat de Dacia Unirea pe o perioadă de un an la FC Urleasca și încă nu i-a expirat împrumutul.

Primul amical al iernii pentru Victoria Traian va avea loc pe 27 ianuarie, pe terenul Siderurgistul, cu Universitatea Dunărea de Jos Galați, din Liga a 4-a.

Echipa antrenată de Marian Curcă și Nicolae Rotaru se află pe ultimul loc în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 0 puncte acumulate în cele 13 meciuri jucate în tur. Următoarea clasată este Sportul Chiscani, cu 4 puncte.

16 meciuri și 8 goluri sunt cifrele lui Costel Roșu în acest sezon de Liga 2, pentru Dacia Unirea Brăila, club de care s-a despărțit însă urât, printr-un scandal în presă despre o posibilă implicare a sa în aranjarea meciurilor pentru pariuri.

Pe aceeași temă