Transferul lui Dobroiu la Petrolul a căzut

27 Aug. 2009, 17:01 Bursa transferurilor
Transferul lui Dobroiu la Petrolul** a căzut

Astăzi, Petrolul a încercat înregimentarea rapidistului Ionuț Dobroiu, însă negocierile au căzut în momentul în care s-a pus problema unei sume de bani suplimentare pentru comisionul impresarului jucătorului. „În situația în care suntem nu avem bani și pentru impresari. Este încă un fotbalist pierdut din cauza situației financiare de la echipă. Sper ca, săptămâna viitoare, acest aspect să se reglementeze și să pot aduce trei-patru jucători valoroși”, spune Vivi Răchită.

 

Totodată, Petrolul a renunțat și la portarul Mihai Neagoe. În schimb, s-a găsit o soluție pentru postul de fundaș dreapta, călcâiul lui Ahile al formației ploieștene și așa slăbită în această vară. Gabriel Crăciun, fotbalist ce a evoluat sezonul trecut la Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract cu Petrolul. Joi, urma ca angajamentul acestuia să fie înregistrat la Federația Română de Fotbal, astfel că el să fie în regulă pentru partida cu Sportul Studențesc.

 

De asemenea, Petrolul l-a legitimat pe atacantul Mihai Țurcan, care a semnat pe o perioadă de un an cu gruparea ploieșteană.
 

Articol scris de Ciprian RADU

27 Aug. 2009, 17:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă