Tranferul lui Apostu a căzut: „Conducerea UTA-ei nu s-a comportat corect cu mine”

21 Mar. 2012, 09:32 Bursa transferurilor
Tranferul lui Apostu a căzut:** „Conducerea UTA-ei nu s-a comportat corect cu mine

Echipa fanion a Aradului a pierdut un fotbalist important pe care, până aseară, credeau că-l au în curte. Bogdan Apostu a revenit luni în orașul nostru pentru a semna contractul conform înțelegerii verbale cu președintele Giovanni Catanzariti, dar, cum acest lucru nu s-a întâmplat până la orele serii, atacantul de 29 de ani s-a urcat în mașină și s-a întors acasă, la Hunedoara.

Atât luni seară, cât și marți dimineață, „oficialii” utiști au încercat să-l întoarcă din drum pe Apostu, care, însă, a rămas ferm pe poziții. „Am rămas profund dezamăgit de ce s-a întâmplat în ultima săptămână cu mine. Am venit la Arad de marția trecută, m-am antrenat mai ales cu echipa a doua până sâmbătă, în weekend m-am întors la familie, la Hunedoara, iar luni m-am prezentat din nou la echipă cu speranța că voi semna contractul de joc. M-am pregătit din nou cu cei care au jucat mai puțin sau deloc cu Juventus București, nu s-a întâmplat nimic până luni seara în ceea ce mă privește, mi s-a părut că cei din conducerea UTA-ei nu s-au comportat corect cu mine și am plecat din nou. Am luat o decizie morală, după ce am avut toată bunăvoința în relația cu clubul pe care-l iubesc și-l respect. UTA va rămâne toată viața în sufletul meu, indiferent de cine o conduce într-un moment sau altul”, a precizat fotbalistul care a mai îmbrăcat tricoul „alb-roșu” în sezoanele 2004-2005 și 2006-2007.

Antrenorul Roland Nagy regretă situația creată, mai ales că luni seara a încercat să-l reîntoarcă din drum pe atacantul de care mai avea nevoie pentru acest retur. „Dreptatea este undeva la mijloc. Cert este că l-am avut pe Apostu în curtea noastră timp de o săptămână, iar acum l-am pierdut. Pe de altă parte, nu cred că ar fi fost o tragedie dacă jucătorul ar fi semnat numai marți contractul. Gio a avut niște probleme luni, dar atâta timp cât i-a promis un lucru, era clar că se va ține de cuvânt”, a spus „principalul” Bătrânei Doamne.

Cert este că Bogdan Apostu nu mai intenționează să revină la Arad, iar stafful tehnic „textilist” trebuie să-și refacă strategia. La un moment dat, se punea problema trecerii la un nou sistem de joc: 4-3-1-2, în așa fel încât și fostul ploieștean să își găsească locul în primul „unsprezece”, într-un trident ofensiv cu Mara și Miron.

sursa: Sport Arad

21 Mar. 2012, 09:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă