Tomozei, liber de contractul cu CSM

Tomozei,** liber de contractul cu CSM

Fundașul dreapta Marius Tomozei a devenit azi jucător liber de contract, după ce și-a reziliat acordul cu CSM Rm.Vâlcea. Despărțirea de „Tomi” este o pierdere mare pentru trupa pregătită de Alex Pelici, care se pregătește de mutarea la Reșița.

„Aveam o clauză prin care se specifica că dacă echipa se mută, devin liber de contract. Mi-am luat actele, deja îmi caut altă echipă” a explicat Tomozei. Oricum, fundașul drepta mai avea contract cu CSM doar până în iarnă și era decis să nu îl prelungească.

Interesant este faptul că mai mulți jucători de bază refuză să semneze acordul cu Reșița, printre aceștia fiind Vătăjelu, Plecanciuc, Neagoe, C. Stoica sau I. Szabo. Situația poate deveni extrem de încurcată pentru Rufă, marele avantajat al mutării la Reșița, unde poate ajunge însă cu un lot subțiat valoric. Tranzacția Damila – CSM tinde să devină una cu accente comice, pentru că jucătorii care refuză să plece la Reșița vor rămâne sub contract cu CSM-ul preluat de Dan Nițu. Senatorul Dan Nițu și Cătălin Rufă s-au înțeles însă verbal că nu își vor lua unul altuia vreun jucător.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă