Todea, Danilo și Tănasă au părăsit Zăvoiul

Todea, Danilo și Tănasă** au părăsit Zăvoiul

Mijlocașii Danilo Da Silva, Lucian Todea (foto, la minge), dar și vârful Ciprian Tănasă și-au reziliat în aceste zile înțelegerile cu CSM Râmnicu Vâlcea. De remarcat că toți acești jucători la care s-a renunțat au fost aduși în Zăvoi în iarnă.

„Ne-am despărțit pe cale amiabilă de Danilo și Todea, ei nu mai fac parte din lotul nostru. Situația lui Tănasă va fi stabilită la reluarea pregătirilor” a spus președintele clubului vâlcean, Bogdan Medrea

Golgheter în amicalele din iarnă, Ciprian Tănasă a apucat să joace foarte puțin, fiind ținut pe tușă de o accidentare la mușchii aductori, care a recidivat de două ori. Totuși, dacă atacantul va fi apt la reluarea pregătirilor, atunci el va reveni la echipă și antrenorul Erik Lincar va decide dacă i se va prelungi contractul. Brazilianul Danilo da Silva a evoluat foarte rar.

În schimb, Lucian Todea a fost titular de bază în echipa vâlceană, cât timp Claudiu Niculescu a fost la echipă, iar conducerea clubului era foarte mulțumită de evoluțiile sale, astfel că despărțirea este una destul de surprinzătoare.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă