Țintele Forestei în campania de transferuri! Sucevenii vor să se întărească de la două rivale din campionat, dar și de la o echipă din Liga 1

Țintele Forestei în campania de transferuri!** Sucevenii vor să se întărească de la două rivale din campionat, dar și de la o echipă din Liga 1

Antrenorul Cristian Popovici speră ca la reunirea programată pe 11 ianuarie să aibă în lot unele dintre achizițiile pe care și le dorește în această iarnă. Foresta are un lot de jucători restrâns numeric după ce la finalul turului s-a despărțit de atacantul Marius Matei și mijlocașul Răzvan Avram. Sucevenii vor ca înaintea cantonamentului de la Câmpulung Moldovenesc să aibă cel puțin o achiziție în fiecare compartiment al echipei.

„Avem nevoie de jucători pe mai multe posturi: fundaș central, mijlocaș la închidere, atacant și pe benzile terenului. Așteptăm ziua de luni, când va ajunge domnul Cristi Popovici la Suceava, după care vom începe negocierile, să vedem ce jucători putem aduce la echipă. Ne dorim jucători cu caracter și care să fie liberi de contract. Nu ne permitem să plătim bani altor cluburi sau să achităm clauze de reziliere”, a spus, citat de Gazeta SV, președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Potrivit sursei citate, printre jucătorii doriți la Foresta se numără fundașii echipei CSM Râmnicu Vâlcea Cătălin Pîrvulescu și Samson Nwabueze, alți doi mijlocași de la Dacia Unirea Brăila, Răzvan Adăscăliței și Cosmin Neagu, dar și atacantul prim-divizionarei ACS Poli Timișoara, Cătălin Vraciu, folosit mai mult la echipa secundă din Liga 3. Pe Adăscăliței, Neagu și Vraciu, Cristian Popovici i-a antrenat și la SC Bacău, acolo de unde a mai adus câțiva jucători atunci când a fost numit la Foresta.

Dacă Pîrvulescu ar fi ușor de adus în cazul în care i se propune un contract bun, pe Samson îl vrea și CS Afumați. Vraciu ar putea încerca o revenire în eșalonul secund după ce în Liga 1 nu i s-a prea dat ocazia să joace, în timp ce aducerea lui Adăscăliței și Neagu nu ar fi imposibile, având în vedere că la Brăila s-a anunțat ca obiectiv salvarea de la retrogradare și creșterea de tineri jucători. Transferul lui Neagu ar fi mai greu de realizat, având în vedere că acesta este golgheter la Dacia Unirea, iar o eventuală despărțire de mijlocaș ar duce la nemulțumiri din partea suporterilor brăileni.

Pe aceeași temă