Ținte de top pentru CSM: N’Doye și Andrei Cristea, în vizorul vâlcenilor

Ținte de top pentru CSM:** N'Doye și Andrei Cristea, în vizorul vâlcenilor

În așteptarea unui verdict în cazul CS U Craiova, gruparea vâlceană nu stă cu mâinile în sân așa că a început să caute întăriri pentru noul sezon, mai ales că în ultimele zile s-a despărțit de mai mulți jucători mai mult sau mai puțin importanți.

Astfel, CSM s-a interesat de patru dintre jucătorii puși pe liber de una dintre contracandidatele la promovare din sezonul de abia încheiat, ASA Târgu Mureș. Cap de listă este experimentatul Ousmane N’Doye care, deși are 36 ani, împliniți în martie, nu este dispus să se retragă din activitate. În vizor se mai află golgheterul Bobi Verdeș, mijlocașul Mihai Onicaș, dar și portarul Ciprian Botoșer.

Lincar: „Andrei Cristea ne-ar fi de mare folos echipei”

Și pentru defensivă se caută soluți în Zăvoi, unul dintre jucătorii de care gruparea vâlceană s-a interesat în ultimele zile fiind Valentin Crețu, pus pe liber de Concordia Chiajna în această vară. Însă piesa de calibru dorită de Lincar este în ofensivă, fiind vorba de Andrei Cristea, atacantul Brașovului.

„Andrei Cristea ne-ar fi de mare folos echipei, însă momentan el este în litigiu cu FC Brașov. Până nu își rezolvă problemele acolo, situația lui este incertă” a declarat aseară Erik Lincar pentru Liga2.ro.

Azi la prânz, FC Brașov a anunțat pe siteul oficial că a încetat, pe cale amiabilă, colaborarea cu fotbalistul Andrei Cristea. Așa că acum rămâne de văzut dacă interesul vâlcenilor se va concretiza într-un transfer în Zăvoi

Discuții cu jucători din Portugalia

CSM-ul și-a extins căutările și pe piața externă, fiind în discuții cu doi jucători din Portugalia, însă momentan nu au fost pronunțate nume din dorința de a nu stârni și interesul altor cluburi pentru aceștia. Până acum singura certitudine la Râmnicu Vâlcea rămâne Câju, care a semnat deja un contract pe doi ani.

La capitolul plecări figurează Matache – ajuns la Chiajna, Ureche, Todea, Danilo și Lircă. În schimb, situația lui Tănasă va fi lămurită după ce se va vedea dacă jucătorul s-a recuperat integral și poate face față din punct de vedere fizic.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Lehel VALICS

Pe aceeași temă