Telenovelă cu happy-end!

31 Jul. 2009, 16:34 Bursa transferurilor
Telenovelă** cu happy-end!

Până la sfârșitul săptămânii ar trebui să se afle deznodământul în cazul fotbaliștilor rechemați de la UTA la Gloria Arad și pierduți undeva pe relația Atletico Arad – Sandu Ion – Gloria Arad. Cristian Bălgrădean, Cătălin Bujor, Bogdan Toc, Ciprian Ștreangă, Dumitru Copil, George Țucudean și Sălăjan sunt în continuare doriți și așteptați de UTA, dar momentan se pregătesc și joacă pentru Gloria Arad.
 

 

Vineri expiră termenul de plată în cazul lor. Conform unui acord între Atletico Arad și omul de afaceri Sandu Ion, proprietarul SC PAB Romania trebuie să facă, până în 31 iulie, plata finală pentru jucători. Sandu Ion a achitat în iarna acestui an suma de 150,000 de euro, ca primă tranșă, iar vineri mai are de achitat 120,000 de euro, pentru ca până la finalul anului să mai plătească 20,000 de euro, separat, pentru Dumitru Copil.
 

 

Deși termenul de plată expiră astăzi, poziția lui Sandu Ion nu o cunoaște nimeni. Nu se știe așadar dacă îi va cumpăra ori dacă își va abandona planul. Nu se știe nici ce va face cu ei dacă îi va achiziționa: îi va retrimite la UTA sau îi va păstra pentru Gloria Arad. În acest caz, oficialii utiști n-au cum să intervină, singura opțiune fiind de-a aștepta.
 

 

Oricum, există deja un acord între UTA și Atletico Arad pentru readucerea jucătorilor în calea Aurel Vlaicu în cazul în care plata nu se va face și jucători vor redeveni ai clubului Atletico. În plus, e greu de crezut că jucătorii vor ajunge la alte echipe decât UTA, după ce Alexandru Meszar, asociat și manager al CS Atletico, a acceptat funcția de director executiv al Bătrânei Doamne, dar, așa cum spuneam, ei pot reveni sub comanda lui Ionuț Popa numai dacă revin sub tutela CS Atletico Arad.  Pe de altă parte, chiar dacă plata se face, din informațiile pe care le deținem, George Țucudean va reveni la UTA începând cu data de 1 august.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

31 Jul. 2009, 16:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă