Tătaru părăsește Valea Domanului: „Nu se știe ce se va întâmpla din vară cu echipa și mi-ar plăcea să joc în străinătate”

După un an și jumătate petrecut în Valea Domanului, Ionuț Tătaru pare tentat de mirajul străinătății. Luna viitoare, fundașului gorjean îi expiră contractul cu CS Metalul Reșița, dar și cel cu Pandurii Târgu Jiu, club care-l împrumutase, în februarie 2014, la echipa patronată de Cătălin Rufă.

Potrivit agentului său, Bogdan Mogârdău (foto mic), jucătorul de 25 de ani are deja oferte din afara țării. „Am fost contactat de mai mulți oficiali din Cipru și Grecia. Pot spune că există un interes cert pentru Ionuț Tătaru. Am discutat și cu jucătorul și i-am prezentat câteva detalii. Momentam, el se concentrează pe restul partidelor care au mai rămas de disputat din actualul sezon, iar după încheierea campionatului vom analiza toate propunerile și vom lua o decizie în privința noii sale echipe”, a declarat Mogârdău pentru liga2.ro.

În returul sezonului 2012-2013, Tătaru a jucat în Liga 1, la CS Turnu Severin, unde a fost titular în majoritatea etapelor, iar, după un periplu la Rapid București, a evoluat câteva luni în Zăvoi, la CSM Râmnicu Vâlcea, după care a ajuns în Valea Domanului.

„A fost o perioadă frumoasă pentru mine, la Reșița. Aș fi rămas aici, dacă promovam cu Metalul, dar, după ce s-a ratat obiectivul, nu se știe ce se va întâmpla cu echipa din vară. Eu sunt și liber de contract de luna viitoare și din viitorul sezon, aș vrea să joc în străinătate. Dacă nu se concretizează, voi analiza ofertele din țară”, a precizat Tătaru.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Adam KISS
 

Pe aceeași temă