„Tase” l-a disponibilizat și pe Miron. Patru plecări și doar o achiziție pentru SC Bacău în această vară

Situația delicată generată de arestarea președintelui Liviu Goian și-a pus amprenta asupra campaniei de transferări a celor de la Sport Club Bacău.

Astfel, în această vară, patru jucători au părăsit gruparea băcăuană: Mario Șchiopu, Denis Husein, Andrei Întuneric și Cosmin Miron. Acesta din urmă l-a nemulțumit pe Viorel Tănase în ultimele jocuri de verificare. „A făcut câteva jocuri foarte slabe și i-am atras atenția inclusiv în vestiar. Am renunțat la el fiindcă nu mai accept jucători sub nivelul lotului”, a declarat antrenorul principal al grupării băcăuane.

Singura achiziție a Sport Clubului este, de fapt, o „repatriere”, cea a lui Cătălin Vraciu, jucător despre care „Tase” a spus: „Pe Vraciu îl știu și din campionatul trecut, când a evoluat jumătate de sezon la Dunărea Galați, mi-am luat referințe despre el și de la Cristi Popovici, care au fost bune. Cred că e un jucător tânăr, polivalent, care poate juca și mjilocaș dreapta sau stânga și vârf de atac și care ne va fi util. El este dator la pregătirea fizică, dar eu zic că, în două săptămâni, pot să-l aduc la un nivel optim de a debuta. Am văzut că răspunde foarte bine la efort, este un jucător înzestrat cu un potențial bun și sper să se integreze cât mai repede în grup.”

Articol și foto de Horia ALEXOAE
 

Pe aceeași temă