Tărlungeniul a cules „perla” Brașovului!

Tărlungeniul** a cules

Ultimele zile au fost mai mult decât palpitante pentru nou promovata din Tărlungeni, în lotul brașovenilor având loc o serie de modificări mai mult sau mai puțin dorite. Legat de partea a doua, s-a renunțat la serviciile lui Ciprian Pricop, iar mijlocașul a ajuns deja în curtea celor de la SC Bacău. În schimb, la lucruri bune, Unirea a făcut o primă mișcare interesantă, primind acceptul Coronei de a-l lua pe Cristi Marcăș.

Însă adevărata lovitură a venit ieri, atunci când s-a oficializat împrumutul lui Rareș Enceanu de la FC Brașov. Tânăra speranță a grupării de sub Tâmpa a ajuns la Tărlungeni, după ce în noul sezon al Ligii I nu prea a avut șanse să se afirme. El a fost folosit ca titular în prima repriză a meciului cu Pandurii, din etapa inaugurală, fiind schimbat la pauză cu Străuț, după care a rămas doar rezervă timp de patru meciuri.

Vă reamintim că Enceanu a ieșit la rampă prin prestațiile sale bune din finalul sezonului trecut, atunci când a bifat o dublă contra Gloriei Bistrița.

Mijlocașul de 19 ani a semnat în această vară un contract pe cinci ani cu FC Brașov, la acel moment, directorul general al „stegarilor”, Constantin Zotta declarând: „Enceanu este un tînăr foarte talentat în care clubul nostru își pune mari speranțe și cred că dacă va dubla talentul cu munca va ajunge unul dintre fotbaliștii importanți ai țării

Iată și lotul cu care va aborda Unirea noul sezon sub bagheta lui Laszlo Balint:

– Nagy, Fl. Iacob, Dărăbanț – portari

– Vlăsceanu, Em. Popa, Dumbravă, Dobrea, Tatarciuc, M. Șerban, R. Barbu, C. Căpățână – fundași

– Brujan, Iaru, N. Cristea, Marcăș, Enceanu, Toderașcu, S. Marin, Postolache – mijlocași

– Lita, Bitez, Elek, L. Nicolae – atacanți

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă