Țapu, Târnovanu și Moisi au semnat cu Știința. Iovu e în stand-by. Ieșenii au început cantonamentul de la Tărlungeni

Țapu, Târnovanu și Moisi au semnat cu Știința. Iovu e în stand-by.** Ieșenii au început cantonamentul de la Tărlungeni

Fotbaliștii Științei Miroslava au ajuns, luni seară, la Tărlungeni, locul unde se vor pregăti centralizat în următoarele 12 zile, iar marți dimineață au efectuat primul antrenament. Antrenorul Adrian Kerezsy a deplasat în cantonament 23 de jucători, dar nu exclude posibilitatea ca în următoarele zile să apară noutăți în lot.

„În linii mari, lotul pe care îl am acum la dispoziție va fi cel cu care vom aborda partea a doua a campionatului. Am 23 de jucători la pregătire, dar dacă vor mai apărea unul sau doi jucători în perioada următoare, va fi foarte bine pentru noi, pentru că ar crea o concurență pe posturi”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Programul amicalelor

Acesta este mulțumit de condițiile de la Tărlungeni, unde echipa se pregătește pe un teren sintetic de dimensiuni normale. „Zilnic vom face câte două antrenamente, iar pe lângă pregătirea fizică și tehnico-tactică, avem programate și trei meciuri amicale. Este o perioadă foarte importantă pentru noi, de modul cum ne pregătim acum va depinde evoluția noastră în retur. Avem condiții bune la Tărlungeni, avem un teren sintetic de dimensiuni normale la dispoziție, sală de forță, putem lucra așa cum ne dorim”, a completat Kerezsy.

Ieșenii vor juca trei meciuri amicale la Tărlungeni, cu AFC Hărman (25 ianuarie), AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (27 ianuarie) și Precizia Săcele (31 ianuarie).

Țapu, Târnovanu și Moisi au semnat, urmează Iovu

Înainte de plecarea în cantonament, jucătorii Cosmin Țapu (venit de la CSM Roman), Ștefan Târnovanu și Andu Moisi (ambii de la CSM Poli Iași) au semnat contractele cu clubul din Miroslava. Primul a semnat pe doi ani și jumătate, în timp ce jucătorii echipei din Copou vor evolua sub formă de împrumut, până în vară. Sandu Iovu nu a semnat încă angajamentul cu echipa ieșeană, urmând să o facă după ce va primi documentele de la fostul său club, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Lotul deplasat în cantonamentul de la Tărlungeni: Jean Turiță, Ștefan Târnovanu, Sabin Țintea (portari), Robert Ambrosie, Andu Moisi, Andrei Chindriș, Horia Crișan, Sebastian Bucur, Petru Agrigoroaei, Ciprian Milea, Eduard Săvoaia, Alexandru Corban, Cosmin Nemțanu, Ion Cărăruș, Robert Asăvoaei, Eduard Sandu, Robert Căruță, Alexandru Izmană, Adrian Viorică, Sandu Iovu, Valentin Buhăcianu, Cosmin Țapu, Alexandru Marin.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă