Tănase și-a dat OK-ul pentru mai multe achiziții

21 Jan. 2012, 15:28 Bursa transferurilor
Tănase și-a dat OK-ul** pentru mai multe achiziții

După primele două amicale susținute de FC Farul până acum, 7-0 cu Abatorul Slobozia și 3-0, astăzi, cu Eolica Baia, cărora li s-au adăugat și un joc – școală, Viorel Tănase, antrenorul principal al „marinarilor”, și-a făcut o impresie asupra jucătorilor care pot ajuta echipa și care fac obiectul unui transfer.

Domnule antrenor, sunteți mulțumit după cele două victorii din amicale?
Normal, orice succes mă satisface, dar să nu uităm că sunt doar meciuri amicale, în care am vrut să văd jucătorii veniți în probe.

Și ce impresie v-au lăsat aceștia?
Majoritatea m-au convins.

După acest amical cu Eolica Baia mai renunțați la cineva dintre cei testați?

Sigur, pentru că, așa cum m-am exprimat încă de când am sosit la Farul, vreau calitate în lot. Astfel că voi opri numai jucători valoroși. Vrem să etalăm un fotbal spectaculos, frumos, dar și eficient în egală măsură, iar pentru aceasta avem nevoie de fotbaliști buni.

Concret, câți jucători vor pleca după testul de astăzi?

Nu așa mulți ca după amicalul cu Abatorul Slobozia, probabil unul – doi, totul depinzând și de negocierile care vor avea loc.

Ne puteți da și nume?
Vă pot spune că vor rămâne Miron, Ousmane Gueye, Pană, Copil, Andrei Neagoe (în cazul căruia o să mai purtăm niște discuții), iar Coteanu și Berti Nicola sunt localnici, copii, pe care îi avem aici. Din punctul meu de vedere, toți aceștia ne pot ajuta în acest moment, pentru că altceva nu avem. Voi mai aduce un fundaș central, chiar doi, și să vedem ce mai putem lua pe parcurs.

Dino Eze?
Nu m-a convins în totalitate, o să am o discuție cu el și să vedem și conducerea clubului ce poate să-i ofere, pentru că e extracomunitar și avem destule probleme acolo.

sursa: Sport 13

21 Jan. 2012, 15:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă