Tănasă rămâne la Vâlcea: „Mă bazez și pe dorința lui de revanșă față de suporteri”

Tănasă rămâne la Vâlcea:**

Atacantul Ciprian Tănasă își va prelungi contractul cu CSM Râmnicu Vâlcea pentru încă un sezon, după ce, în vară, își reziliase acordul.

Ținut pe tușă tot acest an de o accidentare la mușchii aductori, care i-a recidivat de două ori în timpul campionatului, Tănasă s-a refăcut complet după ce a mers la renumita clinică de la Belgrad a Marijanei Kovacevic. Astfel, deși în vară despărțirea dintre atacant și clubul vâlcean părea una iminentă, jucătorul s-a prezentat la reunirea inițială de la finalul lunii iunie, a convins și astfel rămâne în Zăvoi.

„Tase este un jucător valoros, pe care ni l-am dorit foarte mult în iarnă, l-am convins cu proiectul nostru și chiar dacă din teren nu ne-a prea ajutat, fiind accidentat, am câștigat mult prin faptul că a reprezentat un model pentru jucătorii mai tineri, prin modul în care se pregătea. Avem în continuare nevoie de el și de experiența sa, motiv pentru care i-am și propus un nou contract. Mă bazez și pe dorința lui de revanșă față de suporteri și sunt sigur că dacă va fi 100% apt, el va fi unul dintre jucătorii care ne-au lipsit foarte mult. Știu cât de mult își dorește sa revină pe teren, asta fiind și unul dintre motivele recidivării accidentării. Poate că era mai bine să îl fi menajat în campionatul regulat și să ne bazam pe el in play-off, dar asta a fost situația, acum privim spre ce va fi” a declarat managerul clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu.

CSM Râmnicu Vâlcea se adună pentru a doua oară în această vară, marți, la ora 17:30, la Stadionul Municipal din Zăvoi, când va relua pregătirile pentru sezonul viitor al Ligii a II-a.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă