Sucevenii vor un mijlocaș cu 80 de prezențe în Liga 1, însă stau la rând pentru el după Gaz Metan. Se negociază și cu un fundaș de la Rapid și un atacant de la Tărlungeni

Sucevenii vor un mijlocaș cu 80 de prezențe în Liga 1, însă stau la rând pentru el după Gaz Metan.** Se negociază și cu un fundaș de la Rapid și un atacant de la Tărlungeni

Costel Ilie, noul antrenor al echipei Rapid CFR Suceava, a dezvăluit miercuri numele primilor doi jucători care sunt doriți pe Areni în această iarnă. Unul dintre ei este Daniel Stana (foto), un mijlocaș deosebit de experimentat, în vârstă de 33 de ani, pe care tehnicianul îl cunoaște foarte bine din perioada petrecută la Ceahlăul Piatra Neamț.

„Știu că Stana se mai află în discuții și cu Gaz Metan Mediaș, o echipă mai potentă financiar decât Rapidul. Nu ne rămâne decât să sperăm că Daniel nu se va înțelege cu cei de la Mediaș și va veni la Suceava”, a declarat noul antrenor al Rapidului.

Stana are în CV formații precum Național București, Rocar București, Minerul Motru, Petrolul Ploiești, Chimia Brazi, CS Otopeni, CFR Cluj, Săgeata Năvodari și Ceahlăul Piatra Neamț, adunând și un număr de 80 de prezențe în primul eșalon.

Un alt jucător pentru care insistă Costel Ilie este Sorin Ichim, un apărător central în vârstă de 24 de ani, pe care l-a avut elev în a doua parte a sezonului de toamnă, pe când antrena formația Aerostar Bacău.

„Mai purtăm negocieri cu un fundaș central de la Rapid București și cu un atacant de la Unirea Tărlungeni, numai că discuțiile nu sunt încă finalizate. Sper ca totul să se rezolve până luni, când avem programat primul antrenament din 2016″, a precizat Costel Ilie.

Cel mai probabil, atacantul pe care sucevenii îl vor de la Unirea Tărlungeni este Ionuț Chirciu (32 ani), jucător pe care echipa brașoveană l-a pus pe liber în această iarnă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă