Absențele lui Cerlincă și Tiron îi limitează variantele lui Tudoreanu

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 17:30 Liga 2
Absențele lui Cerlincă și Tiron** îi limitează variantele lui Tudoreanu

Punctul cucerit la sfârșitul săptămânii trecute în fieful grupării Farul Constanța, în prima etapă a Ligii secunde, a fost plătit scump de Rapid Suceava. Astfel, fostul internațional de juniori Andrei Cerlincă a fost eliminat de pe teren încă din minutul 37 pentru două cartonașe galbene, în vreme ce moldoveanul Valeriu Tiron, aflat la meciul de debut în formația suceveană, a fost obligat să părăsească terenul accidentat, din cauza unei entorse.

Cu Cerlincă și Tiron indisponibili, antrenorul Bogdan Tudoreanu este obligat să joace în meciul de sâmbătă, cu FCM Dorohoi, de pe Areni, cu Răzvan Bâgu și Adrian Gheorghiciuc pe cele două poziții obligatorii rezervate în primul unsprezece jucătorilor sub 21 de ani.

„În absența lui Tiron și Cerlincă, Bâgu și Gheorghiciuc sunt singurele soluții pe care le avem la dispoziție pentru confruntarea cu FCM Dorohoi. Eu cred că cei doi vor face față fără probleme, pentru că sunt fotbaliști tineri și talentați, care s-au antrenat foarte bine în ultima perioadă. În plus, vor beneficia și de suportul publicului de pe Areni”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tocmai pentru a evita pe viitor asemenea situații neprevăzute și a nu rămâne descoperiți la nivelul jucătorilor sub 21 de ani, oficialii Rapidului intenționează să-l coopteze în lot pe Ionuț Nechitoaia, fostul atacant al celor de la Sporting Suceava. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani are însă dezavantajul că nu a efectuat pregătirea de vară.

„Ar fi fost bine dacă Nechitoaia s-ar fi pregătit cu noi în intersezon, însă el a fost plecat în străinătate din considerente familiale. Urmează să stabilim în următoarele zile oportunitatea acestui transfer”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă