Suceveanul Florin Logofătu s-a transferat în Italia, la Novara Calcio

30 Dec. 2011, 16:18 Bursa transferurilor
Suceveanul Florin Logofătu s-a transferat** în Italia, la Novara Calcio

Tânărul portar sucevean Florin Logofătu a prins în această toamnă un transfer în Italia. Goalkeeper-ul în vârstă de doar 16 ani a susținut cu brio probe de joc la gruparea de Seria A Novara Calcio, urmând ca pentru început să evolueze în cadrul echipei a treia a clubului.

Interesant este că fotbalistul care a început fotbalul la defuncta Cetatea a reușit să-i convingă pe italieni să-l oprească în lot, chiar dacă în perioada de trei săptămâni în care a susținut probe de joc în Peninsulă a apărat accidentat.

După ce i-au făcut un control medical amănunțit, doctorii din staff-ul Novarei au ajuns la concluzia că pentru a evita alte complicații, Florin trebuie operat numaidecât. Intervenția chirurgicală la genunchi a decurs fără probleme, iar acum portarul sucevean urmează un complex program de refacere.

Înainte de transferul la Novara, Logofătu a fost legitimat la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, acolo unde a cucerit și un titlu de campion național de juniori, învingând în finală formația similară a lui CFR Cluj. În acea perioadă, Florin a cochetat și cu lotul național de juniori, acolo unde l-a avut concurent pe post pe stelistul Valentin Cojocaru, care a susținut recent probe de joc la FC Liverpool.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
foto: Monitorul de Suceava

30 Dec. 2011, 16:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă