Stupar, ca și plecat de la UTA. FRF îl vrea la Centrul de Excelență de la Deva. „Sunt gata să refuz, dar mi s-a dat de înțeles că nu trebuie să fac o astfel de alegere”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Jun. 2016, 11:46 Actualizat: 30 Jun. 2016, 11:49 Bursa transferurilor
Stupar, ca și plecat de la UTA. FRF îl vrea la Centrul de Excelență de la Deva.  „Sunt gata să refuz, dar mi s-a dat de înțeles că nu trebuie să fac o astfel de alegere”

Cele două trofee, Cupa și Supercupa României, câștigate la cârma UTA-ei Under 19 în decurs de o lună de zile l-au adus pe Dan Stupar în atenția Federației Române de Fotbal. Miercuri dimineață, pe adresa clubului arădean a venit o propunere de cooptare în corpul de antrenori de la noul Centru de Excelență de la Deva, ce se va ocupa cu creșterea grupelor de juniori de 2001.

Multe i se „trag” lui Stupar de la maniera dezinvoltă în care „alb-roșii” au evoluat în special în Supercupa cu Viitorul, chiar președintele FRF, Răzvan Burleanu, felicitându-l atunci pentru jocul elevilor săi pe fostul fundaș stânga al „Bătrânei Doamne”. Luni, Stupar ar trebui să plece la Deva pentru a vedea concret despre ce este vorba, însă – în mare parte – lucrurile par a fi stabilite deja.

„Ar fi o onoare să lucrez pentru Federația Română de Fotbal la un nou proiect, însă în cazul în care clubul UTA spune că are neapărat nevoie de serviciile mele sunt gata să refuz. Mi s-a dat de înțeles de conducerea clubului că nu trebuie să fac o astfel de alegere și pot pleca la Deva, dacă îmi convin condițiile oferite. Dacă totul se concretizează, părăsesc cu inima îndoită clubul la care țin atât de mult, dar, pe de altă parte, am șansa să pun umărul la relansarea fotbalului la nivel național”, a declarat Dan Stupar, care a colaborat la UTA Under 19 și UTA II cu Adrian Ungur.

Recent, tot pe adresa tehnicianului a mai venit și o ofertă extrem de tentantă de la Progresul Pecica, pe care – însă – în condițiile în care ar urma să antreneze la Deva, Stupar va trebui să o refuze. La începutul săptămânii viitoare se va clarifica, însă, totul.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Media Design

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Jun. 2016, 11:46 Actualizat: 30 Jun. 2016, 11:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă