„Studenții de lux” nu au oferte

03 Jul. 2009, 13:14 Bursa transferurilor

Sportul Studențesc nu a primit, până în acest moment, nicio ofertă demnă de luat în calcul pentru transferul sau împrumutul jucătoriilor săi. Deși mai multe cluburi par interesate de serviciile unor fotbaliști precum campionii Dacian Varga și Tiberiu Bălan, dar și de ale lui Costin Curelea, Viorel Ferfelea și Marius Postolache, nicio grupare din România nu a demarat negocieri cu patronul Vasile Șiman. 

 

Unirea Urziceni a făcut totuși o propunere pentru Varga și Bălan, dar aceasta a fost respinsă categoric de conducerea clubului din Regie. De asemenea, au existat tatonări din partea Rapidului pentru împrumutul celorlalți trei fotbaliști, dar și acestea au fost stopate în fază incipientă. "Au existat unele discuții cu cei Rapid, dar nu s-au concretizat. Curelea, Ferfelea și Postolache nu au oferte", a declarat directorul executiv al studenților, Cristian Gheorghe.

 

Acesta a dorit să precizeze că Sportul Studențesc este dispus să discute transferul oricărui jucător doar pe baza unei oferte oficiale înaintată clubului, "alb-negrii" nefiind interesați de intenții mai mult sau mai puțin reale transmise prin intermediul presei.

 

În aceste condiții, cel mai probabil, "Gașca Nebună" va începe săptămâna viitoare primul stagiu de pregătire, de la Poiana Brașov, în formulă completă.

03 Jul. 2009, 13:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă