Strătilă revine la Arad. Utiștii nu și-au luat gândul nici de la Adrian Piț

Strătilă revine la Arad.** Utiștii nu și-au luat gândul nici de la Adrian Piț

Cu o săptămână până la reunire și reluarea pregătirilor pentru returului campionatului din Liga 3, UTA Bătrâna Doamnă primește o veste bună din partea unuia dintre cei mai valoroși jucători pe care îi are în lot. Ofertat și de CSMS Iași în finalul anului trecut, Sorin Strătilă va reveni la Arad pentru primul antrenament din 2015, iar conducătorii formației alb-roșii speră să-l convingă să semneze prelungirea contractului. Aceeași speranță o au și în privința lui Adrian Piț.

„Cu Strătilă am discutat ieri, ne-a anunțat că vine la reunire”, a spus, pentru sportarad.ro, team-managerul Codru Grădinariu, care a mai declarat că Piț nu va merge la Șoimii Pâncota, acolo unde este dorit de Dan Cuedan: „Singura echipă la care va juca în Arad e UTA!”.

UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 3 în Seria a IV-a a Ligii 3, cu trei puncte mai puțin față de liderul Național Sebiș, are ca obiectiv promovarea în Liga 2. Arădenii se vor reuni miercuri, 14 ianuarie, vor merge la Moneasa în cantonament, începând cu 21 ianuarie, acolo unde vor sta nouă zile.

Pe aceeași temă