Străinii nu mai vor să fie „panduri”! După Cenaj, și Skoric a cerut rezilierea contractului cu echipa din Târgu Jiu. Nici francezii nu s-au mai întors

Autori: Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU Publicat: 30 Jan. 2019, 10:47 Actualizat: 30 Jan. 2019, 11:03 Bursa transferurilor
Străinii nu mai vor să fie „panduri”!  După Cenaj, și Skoric a cerut rezilierea contractului cu echipa din Târgu Jiu. Nici francezii nu s-au mai întors

Pandurii Târgu Jiu ar putea să rămână fără niciun jucător străin în partea a doua a sezonului, după ce în tur a avut în lot nu mai puțin de cinci fotbaliști proveniți din afara granițelor țării.

Primul străin care a părăsit Pandurii a fost albanezul Drilon Cenaj, mijlocaș utilizat 1487 minute,  în 19 meciuri, în prima parte a sezonului. Acesta a cerut rezilierea contractului încă de la finele lunii trecute, conducerea clubului gorjean a acceptat, iar, ulterior, mijlocașul albanez a semnat cu prim-divizionara din Bulgaria, Botev Vratsa.

Zilele trecute, și sârbul Milenko Skoric, care a evoluat în cinci jocuri și a marcat un gol, și-a exprimat dorința de a părăsi Pandurii, club la care problemele financiare par să nu se mai încheie. „De trei zile, Milenko nu mai e în cadrul clubului. A cerut rezilierea contractului, pentru a pleca în altă parte. Skoric este un jucător destul de bun, dar, care în momentul în care a venit la Târgu Jiu, iarna trecută, s-a accidentat și a avut o perioadă foarte lungă de inactivitate, aproximativ opt luni. Refacerea durează destul de mult după o operație de ligamente. Speram ca în returul campionatului să putem să îl folosim mai mult, dar din păcate el a ales altă variantă”, a spus antrenorul Adrian Bogoi, la Accent TV.

Francezii nu s-au mai prezentat

Fundașul Moussa Konate (16 jocuri) și atacantul Phillippe Nsiah (19 jocuri / 4 goluri) ar putea părăsi și ei Oltenia. De altfel, cei doi jucători francezi nici nu s-au mai prezentat la antrenamente, deși reunirea lotului s-a produs în urmă cu zece zile. Singurul străin din lot a rămas sârbul Milos Draca, fundaș de 21 de ani, care a bifat cinci jocuri în prima parte a sezonului la Pandurii. 

„Cei doi francezi încă nu au mai venit. Ei sunt însă sub contract cu noi, dar nu știu dacă vor mai juca la Pandurii. Avem nevoie de ei. Vedem în perioada următoare ce se va întâmpla cu cei doi”, a dezvălui Bogoi.

Bogoi vrea jucători de la „U”

Acesta speră să-și completeze lotul cu jucători de la „U” Cluj, echipă la care Pandurii l-a cedat pe golgheterul Nicolae Pîrvulescu. „Sunt discuții cu câțiva jucători de la Universitatea, dar momentan așteptăm ca echipa din Cluj să-și definitiveze lotul. Noi avem nevoie de jucători în toate compartimentele. Cel puțin cinci-șase jucători. Cele mai mari probleme le avem în apărare. Ciobanu s-a operat de apendicită, iar Konate nu știu dacă va mai juca la noi”, a precizat Bogoi.

Masca lui Brânzan se lasă așteptată

Astăzi, de la ora 15:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii are programat primul amical al iernii, cu Cetate Deva. În acest test nu va evolua căpitanul Denis Brânzan, căruia conducerea clubului încă nu i-a mai achiziționat o mască specială, care să-i protejeze pometele operat la sfârșitul lunii noimebrie.

„Am revenit la antrenamente, mă simt bine. Sper ca cei din conducere să-mi cumpere o mască, ca să pot juca în meciurile oficiale și amicale. Poate o să am nevoie de ea și la antrenamente, nu vreau să mă lovesc și să se agraveze situația”, a precizat Brânzan.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Autori: Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU Publicat: 30 Jan. 2019, 10:47 Actualizat: 30 Jan. 2019, 11:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă