Pandurii și-a pierdut unul dintre jucătorii de bază. Anunțul despărțirii: „Am învățat multe și pot spune numai cuvinte bune despre club”

Lipsa banilor la clubul Pandurii face ca gruparea gorjeană să se afle și în această iarnă într-o situație plină de incertitudine. Antrenorul Adrian Bogoi s-a folosit în mare parte de un lot foarte tânăr și la fel o va face și în partea a doua a sezonului Ligii 2. La fel ca în fiecare pauză, fie de vară sau de iarnă, la formația din Târgu Jiu au existat schimbări masive de jucători. La fel s-ar putea întâmpla și acum, mai ales că siguranța financiară nu există.

Dacă George Tudoran și Nicolae Pîrvulescu, principalii golgheteri ai echipei din prima parte a sezonului visează la transferuri în Liga 1, Drilon Cenaj a ales să nu mai continue cu Pandurii. Mijlocașul kosovar și-a anunțat pe pagina sa de facebook despărțirea de olteni.

„Vreau să mulțumesc echipei mele, Pandurii Târgu Jiu, pentru ultimul an, care nu a fost ușor, dar a fost important pentru mine. Am învățat multe și pot spune numai cuvinte bune despre club, oameni, staff și toți suporterii… Sper să văd această echipă în top, așa cum merită. Vă mulțumesc, încă o dată, pentru tot și mult succes”, a scris Cenaj.

Drilon Cenaj (21 de ani) a ajuns la Pandurii aproape în urmă cu un an, în februarie 2018, de la Novigrad, din Croația. Mijlocașul a evoluat în sezonul trecut în tricoul echipei gorjene în 12 meciuri și a înscris un gol, în timp ce în prima parte a acestui campionat a avut 19 apariții pe teren, dintre care în 17 a început ca titular. Cenaj era unul dintre jucătorii de bază ai lui Adrian Bogoi.

Altfel, Pandurii se vor reuni pe 14 ianuarie și se va antrena la Târgu Jiu.

Pe aceeași temă