Pandurii și-a mai „plombat” lotul, dar tot are mari probleme de efectiv înaintea jocului cu Metaloglobus! Vezi care sunt ultimii sosiți din tabăra lui Bogoi

Autori: Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU Publicat: 21 Feb. 2018, 17:16 Actualizat: 21 Feb. 2018, 17:23 Bursa transferurilor
Pandurii și-a mai „plombat” lotul, dar tot are mari probleme de efectiv înaintea jocului cu Metaloglobus!  Vezi care sunt ultimii sosiți din tabăra lui Bogoi

În săptămâna premergătoare reluării campionatului, Pandurii Târgu Jiu și-a completat lotul, și așa subțire din punct de vedere numeric, cu încă doi jucători.

Astfel, fundașul Cristian Munteanu (37 ani, foto – în dreapta) și mijlocașul Drilon Cenaj (20 ani) vor evolua în retur sub comanda lui Adrian Bogoi. Dacă Munteanu a jucat în tur la Olimpia Satu Mare, bosniacul Cenaj provine de la divizionara secundă din Croația NK Novigrad.

Pandurii i-a mai adus în această iarnă pe: Mihai Moga (portar, ex ASA Târgu Mureș), Robert Băjan (fundaș dreapta, ex ASA Târgu Mureș), Milenko Skoric (mijlocaș la închidere, ex Kolubara Lazarevac), Cosmin Ionică (atacant, ex Național Sebiș) și Brian Lemac (atacant, ex „U” Cluj), dar l-a pierdut pe golgheterul Gabriel Dodoi, declarat liber de contract de comisiile FRF, pentru neplata salariilor, Ciprian Rus (plecat la Dunărea Călărași), Dudu Drugă (la ACS Șirineasa), Daniel Lung (la ACS Șirineasa), Vlad Bujor, Sergiu Homei și Enis Djurkovic au părăsit și ei echipa din Târgu Jiu, care, între timp, l-a împrumutat pe tânărul portar Ovidiu Jianu la Internațional Bălești.  

Despărțiri s-au produs în această iarnă și la nivelul staffului administrativ. Astfel, organizatorul de competiții Viorel Cioară a părăsit clubul după 16 ani și a plecat la muncă în Anglia, iar secretatul general Daniel Băloi și-a dat și el demisia!

Din cauza problemelor financiare, mai mulți jucători au refuzat în iarnă să vină la Pandurii. „Am sunat foarte mulți jucători, dar, din păcate, pe unii dintre ei nu am reușit să îi conving să vină. Unii au avut oferte din prima ligă și a trebuit să mă reorientez. Vorbisem cu Elek, dar a semnat cu Juventus București, vorbisem și cu Daniel Florea, dar mi-a zis că are ofertă din Kazahstan. I-am sugerat să meargă totuși acolo, pentru că după o anumită vârstă și contează aspectul financiar”, a explicat noul director sportiv Emil Dică.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii va întâlni Metaloglobus, pe stadionul Minerul din Motru, iar antrenorul echipei gorjene se teme de starea gazonului. „Sâmbătă începem campionatul și ne dorim foarte mult victoria. Au plecat foarte mulți jucători, practic nucleul echipei. Metaloglobus are o echipa organizată și cred că va fi un meci încins. Câștig de cauză va avea echipa care se va adapta condițiilor meteorologice anunțate”, a precizat Adrian Bogoi. Acesta are și o serie de jucători accidentați. „Din păcate, există ceva probleme de lot, inclusiv la nivel de prim unsprezece. Skoric s-a accidendat în ultimul amical și e incert pentru debut. Șendroiu, care de 2 luni nu se mai antrenează, nu cred că ne va putea ajuta acum, iar ceilalți cu probleme medicale, Șut și Băjan, sper să fie apți până sâmbătă”, a dezvăluit Bogoi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Autori: Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU Publicat: 21 Feb. 2018, 17:16 Actualizat: 21 Feb. 2018, 17:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă