Știința Miroslava a plecat cu 23 de jucători în cantonamentul de la Tărlungeni. Noua achiziție pe care ar putea să o facă ieșenii

Știința Miroslava a plecat cu 23 de jucători în cantonamentul de la Tărlungeni.** Noua achiziție pe care ar putea să o facă ieșenii

UPDATE: Știinta Miroslava a anunțat, astăzi, lotul cu care a plecat în cantonamentul de la Tărlungeni, acolo unde se va pregăti în următoarele 12 zile. Cei 23 de jucători pe care Adrian Kerezsy se va baza în comuna din Brașov sunt cei pe care îi anunțase de ieri Liga2.ro.

În acest cantonament, Știința va susține și trei meciuri de pregătire: cu AFC Hărman (25 ianuarie), AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (27 ianuarie) și Precizia Săcele (31 ianuarie).


 

Începând de luni, Știința Miroslava își va stabili, pentru următoarele 12 zile, cartierul general în localitatea brașoveană Tărlungeni. După antrenamentul de dimineață și servirea mesei, delegația clubului ieșean va pleca la Tărlungeni, unde va sta până pe 2 februarie. În acest interval, elevii antrenorilor Adrian Kerezsy și Liviu Petrache vor îmbina pregătirea fizică cu cea tactică, urmând să dispute și trei meciuri amicale.

Din lot nu vor face parte fundașul George Maxim, mijlocașul Denis Botezatu și atacantul Adrian Sasu, cei trei reziliindu-și contractele cu clubul, pe cale amiabilă.

„Am decis să renunț la jucătorii Maxim, Botezatu și Sasu. Ei au ajuns la un acord cu conducerea și și-au reziliat contractele. Au venit în schimb portarul Târnovanu și stoperul Moisi de la CSM Poli, sub formă de împrumut, mijlocașii Ciprian Milea și Sandu Iovu, precum și atacantul Cosmin Țapu. Sunt jucători pe care mi i-am dorit și care vor aduce un plus în echipă”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Lotul Științei pentru Tărlungeni cuprinde 23 de jucători, dar în următoarele zile ar putea apărea noutăți în cantonament. Una ar fi posibila revenire a mijlocașului Alexandru Taciuc, de la CSM Poli Iași. Transferat în această iarnă la echipa de primă ligă, Taciuc ar putea juca sub formă de împrumut la Știința, până în vară, în cazul în care antrenorul Flavius Stoican nu îl va reține în lot după cantonamentul din Antalya.

Lotul care va face deplasarea în cantonamentul de la Tărlungeni: Jean Turiță, Ștefan Târnovanu, Sabin Țintea (portari), Robert Ambrosie, Andu Moisi, Andrei Chindriș, Horia Crișan, Sebastian Bucur, Petru Agrigoroaei, Ciprian Milea, Eduard Săvoaia, Alexandru Corban, Cosmin Nemțanu, Ion Cărăruș, Robert Asăvoaei, Eduard Sandu, Robert Căruță, Alexandru Izmană, Adrian Viorică, Sandu Iovu, Valentin Buhăcianu, Cosmin Țapu, Alexandru Marin.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă