Știința Miroslava a anunțat, oficial, un nou transfer! Jucătorul vine din Liga 1

Știința Miroslava a anunțat, oficial, un nou transfer!** Jucătorul vine din Liga 1

Știința Miroslava este una dintre cele mai active echipe din Liga 2 pe piața transferurilor din această iarnă. Gruparea ieșeană a oficializat astăzi o nouă achiziție, a șasea.

Formația antrenată de Adrian Kerezsy l-a prezentat astăzi, în mod oficial, pe Sandu Iovu. Mijlocașul hunedorean de 22 de ani care în ultimele două sezoane a fost în lotul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și-a primit actele și, astfel, a semnat cu Știința pe un an și jumătate.

Iovu i s-a alăturat echipei ieșene încă de la reunire, însă legitimarea sa s-a realizat abia acum. În prima parte a sezonului Ligii 1, mijlocașul a evoluat în doar trei meciuri pentru Sepsi, într-unul fiind titular. În cariera sa, Sandu Iovu a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, atât în Liga 1, cât și în Liga 2, Metalurgistul Cugir și Unirea Dej.

„Bine ai venit, Iovu Sandu!

Fostul jucător al formației din prima liga, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu clubul nostru.

Mijlocașul se află sub comanda staff-ului tehnic încă de la începutul anului, de la reunirea lotului de pe 10 ianuarie, jucând în toate amicalele Științei de până acum.

Îi urăm mult succes și la cât mai multe meciuri excelente în tricoul Științei!”, a transmis clubul din Miroslava.

Oficialii Științei i-au adus în această iarnă și pe Ciprian Milea (mijlocaș, Farul), Cosmin Țapu (atacant, CSM Roman), Ștefan Târnovanu (portar, CSM Poli Iași) și Andu Moisi (fundaș central, CSM Poli Iași), în timp ce Alexandru Taciuc a revenit la echipă, sub formă de împrumut, de la CSM Poli Iași.

Pe aceeași temă