Ștefan Grigorie a dat bir cu fugiții! Mijlocașul în care „stegarii” își puneau mari speranțe pentru promovare a fost dat dispărut de Stere

Ștefan Grigorie a dat bir cu fugiții!** Mijlocașul în care
  • Mijlocașul Ștefan Grigorie a ajuns luni la Brașov, a făcut un antrenament separat la „Tineretului”, după care a plecat și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

 

Rămas fără angajament după rezilerea contractului cu CSMS Iași, mijlocașul Ștefan Grigorie ajunsese la un acord încă de săptămâna trecută cu șefii lui FC Brașov. „Am vorbit cu Gheorghe Popa și ne-am înțeles. Eu m-am simțit perfect la FC Brașov în urmă cu doi ani, îl cunosc foarte bine pe președinte, astfel că revin cu plăcere la această echipă”, declara săptămâna trecută Grigorie.

Fotbalistul a ajuns abia luni la Brașov, motivând că se află în recuperare după o ușoară accidentare. Grigorie s-a pregătit separat luni dimineața, după care a plecat și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. „Nu știu nimic de Grigorie. Am văzut că nu a venit dimineața la antrenament, i-am întrebat pe cei din conducere dacă știu ceva de el pentru că mie Grigorie nu mi-a spus că nu mai vine la echipă. Mai multe nu am ce să spun pentru că nu știu alte amănunte”, a precizat antrenorul Mihai Stere.

În această iarnă, Ștefan Grigorie s-a pregătit și cu FC Academica Clinceni, a jucat într-un meci amical, însă nu a rămas la ilfoveni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă