Stanley Ibe ar putea bloca legitimarea lui Babatunde

Stanley Ibe ar putea bloca** legitimarea lui Babatunde

Până la urmă, Adrian Falub ar putea primi atacantul dorit încă de acum o lună de zile. Stanley Ibe este așteptat în această seară la Arad, iar dacă șefii UTA-ei îi vor obține semnătura va deveni automat prima opțiune pentru ofensiva „alb-roșiilor”. Nigerianul de 29 de ani  a făcut parte din lotul Genovei între anii 2000 și 2003, dar cele mai multe sezoane le-a petrecut în tricoul cehilor de la Bohemians Praga. Stagiunea precedentă, Ibe a fost coleg cu Ola și Babatunde, fotbaliști aflați deja în Calea Aurel Vlaicu, la Daugava Daugavpils (Letonia). Fiindcă este căsătorit și domiciliază în Cehia, vârful de culoare nu are statut de fotbalist extracomunitar.

Legitimarea lui Stanley Ibe ar putea-o bloca pe cea a lui Ibrahim Babatunde. Ghanezul e mai bine cotat decât jucătorul nigerian, având cifre bune la fosta campioană a Letoniei. În 31 de prezențe, Ibe a înscris 12 goluri, fiind tipul de atacant complet, care îmbină forța cu tehnica.

Vorbind de un alt utist de culoare, Patrice Feussi nu s-a antrenat nici miercuri și aproape sigur va rata și meciul cu Mioveniul. Cel puțin pe foaie, singura variantă de fundaș dreapta a staffului tehnic „textilist” este Nicolae Oltean, care a avut o prestație modestă la Satu Mare.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă