Stângă: „Avem o echipă care să nu ne mai dea emoții pe final”

Stângă: „Avem o echipă** care să nu ne mai dea emoții pe final

CS Universitatea i-a prezentat pe ultimii sosiți la echipă, Tomic, Vătăjelu, Șerban și Valskis, toți declarându-se bucuroși de transferul în Bănie. Belgianul Vandelannoite va semna și el în curând, în timp ce Voineag nu a convins și s-a despărțit de echipa craioveană.

„Nu este un pas înapoi transferul în Liga a II-a din România, am venit la o echipă care joacă un fotbal bun, în viteză. Sper chiar să prind naționala Serbiei de la Craiova” a declarat Tomic, care îl are ca idol pe stoperul lui Man United, compatriotul său, Nemanja Vidic.

„Am venit să joc titular la Craiova, nu mă tem de concurență și nici nu regret că nu am ajuns la Dinamo” a spus mijlocașul lituanian Valskis. „Sunt motivat suplimentar de faptul că joc în orașul meu natal, mai ales la o echipă cu obiective importante” a precizat și Ionuț Șerban, adus de la Viitorul lui Hagi. „Craiova înseamnă performanță, de aceea am ales acest club, care-și propune promovarea și în viitor participarea în cupele europene” a declarat Bogdan Vătăjelu. Antrenorul Ovidiu Stângă s-a declarat mulțumit de întăririle iernii și spune că echipa poate domina orice adversar în liga secundă.

„Avem acum o echipă care să nu ne dea emoții pe final de meci, consider că avem forța de a reveni indiferent de adversar și de situația de pe tabelă și din teren. Știm că jucăm sub presiune, fiindcă oricine se motivează suplimentar contra Craiovei, mai ales pe „Ion Oblemenco” Noii veniți ridică nivelul echipei, dar trebuie să ne asigurăm că și fizic stau bine, fiindcă deocamdată doar Valskis și Vătăjelu sunt la parametri optimi, Vandelannoite, Șerban și Tomic mai au de lucrat la acest capitol până se reia campionatul. Pleșan și Izvoranu sunt refăcuți, dar și ei au de recuperat la capitolul pregătire fizică, doar Adrian Ionescu și Gorovei rămân indisponibili” a declarat Ovidiu Stângă.

Acesta a precizat că va folosi echipe diferite la Memorialul „Ion Oblemenco”, programat sâmbătă și dacă nu va avea tot lotul valid va apela la juniori, fiind mulțumit de randamentul lui Robert Petre în antrenamente.

Familia „Tunarului” va participa la Memorialul „Ion Oblemenco”

La Memorialul „Ion Oblemenco”, competiție programată sâmbătă, începând cu ora 14 și transmisă în direct de TVR, va fi prezentă și familia „Tunarului”, care va face și premierea, iar loviturile de start ale celor 3 meciuri vor fi date de foști coechiperi de la Universitatea ai lui Oblemenco. Alături de CS Universitatea, la turneul de sâmbătă vor mai participa Sloga Petrovac (Serbia) și Dunav Ruse (Bulgaria), ambele fiind echipe de eșalon secund.

În altă ordine de idei, Gheorghiță Geolgău, a explicat de ce nu a participat la întâlnirea cu Gheorghe Chivorchian, candidat la șefia FRF: „Nu am fost însă invitat, și nu aș fi putut să mă duc undeva unde nu m-a chemat nimeni. Nici pe adresa clubului nostru nu a sosit vreo invitație oficială. Altfel, m-aș fi dus”.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: CS U Craiova
 

Pe aceeași temă