Stăncioiu a semnat cu ASA: „Am venit la Târgu-Mureș cu gândul de a contribui la promovare”

Portarul Eduard Stăncioiu a semnat un contract de jucător cu ASA Târgu-Mureș, angajamentul fiind valabil până la finalul actualului sezon competițional. Stăncioiu, în vârstă de 33 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la formațiile Sportul Studențesc și CFR Cluj și a venit la Târgu-Mureș în postură de jucător liber de contract.

„Îmi exprim bucuria de a mă alătura unei echipe de tradiție, cu un lot numeros și valoros, jucători tineri și buni, o conducere bine structurată, și am venit la Târgu-Mureș cu gândul de a contribui la promovarea echipei în prima Ligă. Deocamdată, în contract nu am clauză de titular. Bineînțeles, nu e ușor să schimbi echipele. Am fost de-a lungul carierei statornic, am evoluat la doar două echipe, ASA Târgu-Mureș fiind a treia și sper să închei cu ea. Voi face tot ceea ce depinde de mine să-mi ajut echipa. Sunt obișnuit cu mentalitatea de profesionist, de a câștiga trofee, de a câștiga fiecare meci și de asta am considerat că mi se potrivește această echipă în momentul de față. Dacă vom promova, atunci vom renegocia o eventuală înțelegere!”, a declarat Eduard Stăncioiu.

Liga2.ro a scris despre acest transfer al echipei transilvănene încă de pe 7 aprilie.

Stanciu: „Ne-am asigurat poarta”

Daniel Stanciu, director general ASA Târgu-Mureș, se arată foarte mulțumit de venirea lui Eduard Stăncioiu în lotul formației roș-albastre și crede într-o colaborare de viitor cu acesta.

„În sfârșit s-a alăturat echipei noastre și Edi Stăncioiu. Este un jucător pe care l-am dorit foarte mult în această iarnă, dar nicodată nu e târziu. Aveam nevoie de experiența lui, Edi fiind un jucător care se identifică cu cea mai bună perioadă din istoria clubului CFR Cluj, respectiv de trei ori campioană a României, tot de atâtea ori câștigătoare a Cupei României și de două ori a Supercupei României la fotbal. La toate trofeele a fost implicat direct în perioada de glorie. Din lotul de 28 de jucători vom introduce în teren pe cei care se pregătesc în săptămâna respectivă cel mai bine și care în urma antrenamentelor merită să joace, cât și a evoluției lor din jocul anterior. Mergem pe concurență. Avem un lot destul de mare, chiar și pentru Liga I. În acest final de sezon pot spune că ne-am asigurat „poarta”. Edi Stăncioiu a semnat până la finalul de sezon, iar dacă promovăm vom continua colaborarea”, a afirmat Daniel Stanciu, directorul general al echipei ASA Târgu-Mureș.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă